- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Onun yükseleni ikizlermiş benceYa ben oglak burcu sevgilimin tuhaf bi sitede uyeligini bulmustum kadinlar kulubu gibi erkeklerin oldugu goygoy seks eglence para muhabbeti donuyodu, abi bi baktim yazilarina sok gecirdim dimdirekt kapinin onunde buldu kendini. Oglak burcu sahtekardir sjdjdn erkegi yani kadinini pek bilmiyorum ama onlar da uyuz oluyo cok benciller
Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.
Cıvıklığı kesinlikle sevmediğini fark ettim.Sürekli ciddi bir havası var zaten.Oğlak burcu ile evliyim evlerden ıraksürekli başarılı olmak zorundasın beceriksizliği tahamulu yok civiklik sevmez çocuk ruhlu hiç değil merhamet vicdanla da dünya dönmuyo aşırı inat ve dik kafalılar ve çoğunlukla depresif ve endişeli
Olabilir valla ama genel olarak oglaklarla duygusal yonden hic anlasamadim tabi genele vuramamOnun yükseleni ikizlermiş bence
Yükseleni farklıdır belki. Zaten her burç aynı olsa dünyada 12 tip insan olurdu. Herkes aynı özellikleri taşıyacak değil. Hem başta her erkek böyle ilgilidir. Bunu da göz önünde bulundur. İnş her şekilde mutlu olursunŞu an çok ilgili biri.Sevgi alabileceğim biri gibi duruyor.İnatçılık ve kıskançlık var.Bazen kıskançlığı fazla bile geliyor bana.
Atomu parçalayan parçalamış,bana ruh ikizim lazım bundan sonra.Ama zeka seviyosan oglak zekidir. Iliski kurmuycam atom parcalicaz sabah aksam dersen kesinlikle oglak. Bu yuzden konusmayi birakmadigim erkolar vardir benim mesela adam zeki napim zor bulunuyo biliyosunuz nadir cins
Gülmeyi gezmeyi seven biriysen bu adamla pek bunu yapamazsın. G.tünde kurt mu var otur oturduğun yerde derCıvıklığı kesinlikle sevmediğini fark ettim.Sürekli ciddi bir havası var zaten.
Çok teşekkür ederim.Yükseleni farklıdır belki. Zaten her burç aynı olsa dünyada 12 tip insan olurdu. Herkes aynı özellikleri taşıyacak değil. Hem başta her erkek böyle ilgilidir. Bunu da göz önünde bulundur. İnş her şekilde mutlu olursun
Açık sözlü olduğum doğrudur ama gelişine de vurmam damarıma basılmadıysaKadinlari sadece bencil fazla bencil. Ve cok dik dik. Insanlar ne dusunur karsimdaki kirilir mi uzulur mu yok, gelisine vuruyolar. Ay oglaktan ne derdim varmis benim djdjd
İlk ilk mi ayİşkolik değil,hatta pazartesi ilk iş günü olacak
Birkaç gezme planımız var,bakalım ne olacakGülmeyi gezmeyi seven biriysen bu adamla pek bunu yapamazsın. G.tünde kurt mu var otur oturduğun yerde der
Tamam işte tanımak için iyi fırsat. Gözlemle.Birkaç gezme planımız var,bakalım ne olacak
Ay ben cimri sınırındayım, allahtan eşimin gönlü zengin de kendimi kontrol edebiliyorumCimri demeyelim de, tutumlu ve birikim yapmayı seven diyelim
Hazır eliniz degmisken başak erkeğini de yorumlayın
Doğal ol, kendin ol, rol yapsan da farkeder zaten zira oğlaklar inceleme değerlendirme yorumlama konusunda beceriklidir. İyi analiz yaparlar. Çekici gelirsen rüzgarına bırakır zaten kendini.Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.
Benim eşim aldığı şeyin fiyatına hiç bakmaz, bense internetten alıyorum genelde ve uygun fiyatlısını bulup alırım. Bir tarafın dengelemesi lazım benceAy ben cimri sınırındayım, allahtan eşimin gönlü zengin de kendimi kontrol edebiliyorum
Ya balik cok capkin cokkk cokkk asla yetinmiyolar