Oğlak Erkeği

Oğlak erkeğinin en seksi örneği bts Tae ah yirim. Karizma oluyolar. Ama bir tane oğlak burcundan biri vardı arkimin sevgilisi nefret ettim bence oğlak özellikleri taşımıyordu. Tam bir zampara çıkmıştı.
Ama oğlak erkekleri bende oğlak kadını olarak ortak özelliklerimize gelirsek

-Mutlak sadakat
-Sorumluluk bilinci , sabırlı Ama inat tabi ki olmazsa olmaz.
-Evcimenligi de severler ama eğlenmeyi de bilirler.
-Kibar ,entellektuel ve beyefendidir.
-Maddiyatçı ve çalışankandır bazen azcık cimri olabilir.
-Soguk gozukse de ateşlidir kendine has aurası vardır.
Sevdiği kişilere karşı çok düşkün
- Arada karamsar ama olgun bir ruhtur oğlak burcu

Kendisine uyumlu kişilerle çok güzel anlaşır entelektüel , mizahı güzel zeki insanlardan hoşlanır tabi alımlı olması da çok hoşuna gider kadınının.

Hatta unide bir hocam vardi kendisini bekar sanmistim adam oyle guzel yurudu ki neredeyse asik oluyodum bi baktim fistik gibi karisi var. Yani gercekten incelemedikten sonra bulasmayin derim

Korkuttunuz beni ya.Oğlak burçları çok sadıktır diye okumuştum .

Mutlak sadakat kisminda patladim sjsjs erkegi hic oyle degil

Kaç… arkana bakmadan

Ya ben oglak burcu sevgilimin tuhaf bi sitede uyeligini bulmustum kadinlar kulubu gibi erkeklerin oldugu goygoy seks eglence para muhabbeti donuyodu, abi bi baktim yazilarina sok gecirdim dimdirekt kapinin onunde buldu kendini. Oglak burcu sahtekardir sjdjdn erkegi yani kadinini pek bilmiyorum ama onlar da uyuz oluyo cok benciller

Çok acımasız oldu, oğlak kadınları da okuyo burayı

Oğlak burcu ideal eş ve partnerdir. Olumsuz özellikleri soğuk ve mesafeli duruşu, karamsarlık ve inatçı olmasıdır. Bu üç özelliğimi sevmiyorum. Eşimin oğlak olmasını isterdim. Koç, ikizler ve yay erkeklerinden iyi bir partner olacağını düşünmüyorum.

oğlak burcu erkeğinin aşkla meşkle işi olmuyor. düz mantık insanları oluyorlar. bildikleri tek şey işleri oluyor ama bu, sizi sevmedikleri anlamına gelmiyor. oğlak burcu erkeği sever, sayar, korur. sadece işiyle meşgul olduğu için ve hayatına kolay kolay herkesi almadığı için soğuk görünüyorlar :) şöyle bir şey var belki lazım olur diye paylaşmak istedim: Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…