Oğlak Erkeği

Oğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tan 😂
İnsan kesinlikle sevmiyor.Rehberinde aile bireyleri dışında en yakın arkadaşı ve ben varım.Sosyal medya kullanmıyor.Saygıyı çok önemsiyor.Bazen onunla konuşurken sıkılıyorum.Çok donuk, heyecan belirtisi yok.

Başak erkeği eğlenceli,espirili merhametli yer yer acımasız,biraz çapkın bi burç biraz tembeller ve kafaları kizdi mi tehlikelidir tehdit,şantaj ne ararsan bunlarda var yani benim arkadasimin sevgilisi böyle gordugum bildigim bu dikkatli ol.
Korktum. Aslında tembel değil gibi. Parayı seviyor. Ama sinsi bir yanı var.

Oğlak burcu yönetmeyi ve yönlendirmeyi sever.Para konusunda sıkıdırlar hatta cimri benim eski flört oğlakti balayına yurt dışına cikariz diye hayal kuruyorduk yurt disi pahali olmaz mi demişti hayalini bile kurdurmadi cimrilikten düşün.Oğlak erkeği sadik falan değildir en azindan benim ex 1000 tane kiz takip ediyordu ilgisiz,kadin düşkünü bir burc oğlak erkekleri ne istedikleri belli değil birde gurursuzlar konusmayi kesersin birkac ay sonra hicbisey yokmus gibi yazar falan filan önermiyorum.
Ya birkaç videoda sadıktırlar falan diyince geneli öyle sandım.

Ben de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Bir oğlak burcu olarak yazayım, oğlaklar herkesin dayanabileceği burçlar değildir. Dominant karakterdir oğlaklar. Aslanlar da dominanttır, ilişkinin sonunda çalkantıdan başka bir şey göremiyorum. Yükselenler durumu yumuşatır mı bilemem

Eşim oğlak burcu. Parayı çok sever çok materyalisttir. Bana sen çalışmıyor olsan senle evlenmezdim demişti. Çok kızmıştım sen ne diyorsun diye. Sende çalışan eş istemişsindir bende istedim ne var bunda normal bir istek falan demişti. Ortalama bir oğlak erkeğinin kafasının iöi böyledir. Hem paracı hem de öküz. Dediğinin ne kadar öküzce olduğunu bile anlamaz çünkü duygusal zekası eksiktir sadece mantıkla bakar.
Çok inattır, dediğim dediktir, ketumdur. İçini kolay kolay açmaz. En sıcakkanlı hali bile soğuktur. Çok sadıktır ama güvenilirdir.
Çok da ailecidir. Kısacası olumsuz özellikleri olumlu özelliklerinden fazla. Ben balık burcu olarak çok zorlanıyorum. Kurudum kaldım resmen duygu istiyorum his istiyorum karşımdaki 10 yıllık kalkınma planı yapıyor bana. Ben gökkuşağı istiyorum hayalci zihnimle onda renk yok.

Bir oğlak burcu olarak yazayım, oğlaklar herkesin dayanabileceği burçlar değildir. Dominant karakterdir oğlaklar. Aslanlar da dominanttır, ilişkinin sonunda çalkantıdan başka bir şey göremiyorum. Yükselenler durumu yumuşatır mı bilemem
İkimizde dominantız cidden.Bir yerde ben alttan alırım bir yerde o alttan alır diye düşünüyorum.

İnsan kesinlikle sevmiyor.Rehberinde aile bireyleri dışında en yakın arkadaşı ve ben varım.Sosyal medya kullanmıyor.Saygıyı çok önemsiyor.Bazen onunla konuşurken sıkılıyorum.Çok donuk, heyecan belirtisi yok.
Ahaha ben de numaramı değiştirdim ve yakın arkadaşlarım, çekirdek ailem var. Sosyal medyam da yok 🤭 Ay benim erkek kuzenim de Oğlak. Teyzem de, karısı da illallah ediyor. Ne yemek, iş beğenir ne de sevgi gösterir mesela. Çok eleştirir, hiçbir şeyi beğenmez... Duygusal, alıngan, beklentili, sevgi dolu falansan uzak dur. Sen üzülürsün. Ki kadınlar olarak böyleyiz. Uzak dursun herkes 🤷‍♀️

Eşim oğlak burcu. Parayı çok sever çok materyalisttir. Bana sen çalışmıyor olsan senle evlenmezdim demişti. Çok kızmıştım sen ne diyorsun diye. Sende çalışan eş istemişsindir bende istedim ne var bunda normal bir istek falan demişti. Ortalama bir oğlak erkeğinin kafasının iöi böyledir. Hem paracı hem de öküz. Dediğinin ne kadar öküzce olduğunu bile anlamaz çünkü duygusal zekası eksiktir sadece mantıkla bakar.
Çok inattır, dediğim dediktir, ketumdur. İçini kolay kolay açmaz. En sıcakkanlı hali bile soğuktur. Çok sadıktır ama güvenilirdir.
Çok da ailecidir. Kısacası olumsuz özellikleri olumlu özelliklerinden fazla. Ben balık burcu olarak çok zorlanıyorum. Kurudum kaldım resmen duygu istiyorum his istiyorum karşımdaki 10 yıllık kalkınma planı yapıyor bana. Ben gökkuşağı istiyorum hayalci zihnimle onda renk yok.
Ben duygu isterim karşımdakinden.Sen çalışmasaydın evlenmezdim çok kırıcı.Zaten bana böyle bir şey derse konuşmayı keserim.

Merhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Oğlak burcu ile evliyim evlerden ırak 😅 sürekli başarılı olmak zorundasın beceriksizliği tahamulu yok civiklik sevmez çocuk ruhlu hiç değil merhamet vicdanla da dünya dönmuyo aşırı inat ve dik kafalılar ve çoğunlukla depresif ve endişeli

Ahaha ben de numaramı değiştirdim ve yakın arkadaşlarım, çekirdek ailem var. Sosyal medyam da yok 🤭 Ay benim erkek kuzenim de Oğlak. Teyzem de, karısı da illallah ediyor. Ne yemek, iş beğenir ne de sevgi gösterir mesela. Çok eleştirir, hiçbir şeyi beğenmez... Duygusal, alıngan, beklentili, sevgi dolu falansan uzak dur. Sen üzülürsün. Ki kadınlar olarak böyleyiz. Uzak dursun herkes 🤷‍♀️
Şu an çok ilgili biri.Sevgi alabileceğim biri gibi duruyor.İnatçılık ve kıskançlık var.Bazen kıskançlığı fazla bile geliyor bana.

X