Oğlak Erkeği

Oğlak burcu yönetmeyi ve yönlendirmeyi sever.Para konusunda sıkıdırlar hatta cimri benim eski flört oğlakti balayına yurt dışına cikariz diye hayal kuruyorduk yurt disi pahali olmaz mi demişti hayalini bile kurdurmadi cimrilikten düşün.Oğlak erkeği sadik falan değildir en azindan benim ex 1000 tane kiz takip ediyordu ilgisiz,kadin düşkünü bir burc oğlak erkekleri ne istedikleri belli değil birde gurursuzlar konusmayi kesersin birkac ay sonra hicbisey yokmus gibi yazar falan filan önermiyorum.

Son düzenleme:

Katılıyorum Yay varya arkadaş olarak süper ilişki olarak dümbüğün teki kararsiz ona karışma buna karışma amanda özgürlüğüm hıhhhh

Benim ex. Hic oyle degil o da cok dengesiz. Nasi teraziyse. 1 tane tanjdim gerci genele vuramiycamm
Dengesiz değil aslında dengeye gelmek için bir takım çalışmalar. Burcumu kınamayın saçunuzu yolarım

Hazır eliniz degmisken başak erkeğini de yorumlayın
Başak erkeği eğlenceli,espirili merhametli yer yer acımasız,biraz çapkın bi burç biraz tembeller ve kafaları kizdi mi tehlikelidir tehdit,şantaj ne ararsan bunlarda var yani benim arkadasimin sevgilisi böyle gordugum bildigim bu dikkatli ol.

Oğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tan

Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.

Yükselenden yırttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…