- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
-
- Konu Sahibi diet killer
Ben de öğreniyorum giderek mutlu bir evlilik için nasıl bir inanç güç emek gerektiğini normal tabi güzel şeyler emeksiz olmuyorEmin olun hicbirsey kolay degil sadece emek istiyor ciddi sekilde ve guclu olmak ve kendine guven. Sevginize ve kendinize guvenin guzel bir evliliginiz olacaktir. Ben sadece sevgime guvendim o kadar . Hayatta hersey olabilir hersey bitebilir bunu da biliyorum onun icin gunun tadini cikariyorum. Hersey yolundayken keyif aliyorum
Haklisin bunlar ciddi kaygilarBir keyifsizlik, kaygı ve stres var üstümde. Regl de tuz biber oluyor. İş bulmam gerek iş durumları beni çok strese sokuyor ya. Borçlarım var planlarım var param yok bir iki iş görüşmesine gittim umarım dönüş alabilirim
Çok iyi yapmışsın canım iraden için seni tebrik ederim şuanki kilon kaçBugün benimde moralim bozuktu normal şartlarda 1 litre kola ile her türlü hamburger i gomebilirdim ama yapmadim kendimi kontrol ettim akşam peynir ekmek yanına çay yedim. Dolabın üstündeki tüm cafelerin magnetlerini attım. Görsel olarak da kendimi engelliyorum gormezsem istemiyorum mantığı
En son 92 idi yarın tartilacagim her cuma tartiliyorum kiloda sürekli iniş ve cikislarim var bu sefer çıkış olsun istemiyorum.Çok iyi yapmışsın canım iraden için seni tebrik ederim şuanki kilon kaç
Strese vs bağlı yemelerden mi iniş çıkış oluyor canım yoksa ödem dönemleri falan olabilir miEn son 92 idi yarın tartilacagim her cuma tartiliyorum kiloda sürekli iniş ve cikislarim var bu sefer çıkış olsun istemiyorum.
Yeme bozuklugundan kontrolümu kaybediyorum stres anında sürekli yiyorum. Yetişmesi gereken is varsa özellikleStrese vs bağlı yemelerden mi iniş çıkış oluyor canım yoksa ödem dönemleri falan olabilir mi
Çok iyi anlıyorum stres ve öfke anlarında bana da bir tek yemeğe saldırmak iyi geliyor 14 gündür diyetteyim çok kötü şeyler yaşadım bugünler içinde nasıl hala yemeğe saldırmadım bilmiyorumYeme bozuklugundan kontrolümu kaybediyorum stres anında sürekli yiyorum. Yetişmesi gereken is varsa özellikle
Canım kusura bakma geç yazıyorum. Pazar Pazartesi dışarda geçirdim yeni girebildim foruma. Hoşgeldin o halde topice :) sen bu duygu durum bozukluklarını çözmek üzere bir şeyler deniyor musunSelam kızlar, ayni dertten muzdaribim, iyi dusunmussunuz. Bu gel gitli duygu durumlarini suan ben de yasiyorum, sanirim bu sene berbat gececek.
Çok sevindim adına canım bütün dalgalanmalarını kontrol edebilmişsin zaten inan başarı böyle geliyor her anlamda kriz dönemlerinde vazgeçmemek için kendini salmamak...Bu hafta duygusal gecislerim oldu bolca ama vazgecmedim ilk defa yemeğe yenik dusmedim. Bugün çok acıktım ve açlığı hissettim. Bu inanılmaz moral verdi. 8 gündür kola içmiyorum ve tum duygu durumum yolunda
Kesinlikle bi de kolayı bırakmak da iyi geldi duygu dalgalanmalari azaldı sakinlestim. Bi de az yemek çok keyifli olmaya başladı. Sürekli ne yiyeceğim düşünmüyorumÇok sevindim adına canım bütün dalgalanmalarını kontrol edebilmişsin zaten inan başarı böyle geliyor her anlamda kriz dönemlerinde vazgeçmemek için kendini salmamak...
Beslenmeni koyvermemek sana iyi geldi değil mi canım?