ÖFKE/STRES KONTROLÜ VE OLUMLAMA GRUBU

Bence nisanlina rol yapma ama onunla duygusalligini Paylaş sarıl bekle öylece hayatında güzel anlar paylasacagin birinin olmasi çok güzel bunun tadını çıkar. Konuşmadan bırak zaman Aksın sen de rahatla.

2 gündür kola içmiyorum eve geldiğimde de yemek olmasi güzel oluyor sanırım kendimi bu küçük şeylerle mutlu hissediyorum. Hayat küçük şeylerde saklı

2 gündür kola içmiyorum eve geldiğimde de yemek olmasi güzel oluyor sanırım kendimi bu küçük şeylerle mutlu hissediyorum. Hayat küçük şeylerde saklı

sen bekar mıydın canım? bende eve gittiğimde yemek oluyor çok şükür ailemle yaşıyorum..ama bu yeme bozukluğu ve öfkeli hallerim yüzünden kimseyle konuşamıyorum ilgilenemiyorum..Ailemden bile uzaklaştım..

kızlar reglim yaklaştı ve ben iyice öfkeli ve çekilmez oldum..siz de bu kadar ağır mı geçiriyorsunuz bu dönemleri?evlendiğimde de bu şekilde olmaktan korkuyorum..

bencede öyle işte..ama o yeme bozukluğu olduğu için belli bir süre kaçamaksız gitsen de sonrasında bir şekilde tamamen bozacağımı düşünüyor.bende defalarca denedim bozduğumda devamı çok fena geliyor...
ama kadına şu konuna da hak veriyorum,hayatın bozunca diyet yapamazsın.ben çok fazla gezen ve sosyal ortamı olan biriyim.ve dengeyi öğrenmem gerek.kadının istediği şey aslında dengeyi öğretmek ama ben hala beceremedim..kadın bana tek öğün istediğini ye kendini kasma sonra devam et diyor.bense dünyaları yiyorum.dengeyi öğrendiğim an herşey çok daha güzel olacak.
Haklısın canım önce iç dünyanı sağlıklı bir hala getireceksin ki dış dünyanı sağlıklı hale getirecek gücün olsun
ya ikimizin de düğünü var birbirimize destek olalım nolarrrrrrr.hele ki benim durum daha vahim.mart 24 düğün.4 kasım nişan.cuma tartılıcam bakalım.senin düğün ne zaman canım?
birde zayıflama gruplarına gelsene sende 1 .takımdayım ben motive oluruz
Bizim tarih henüz kesin değil kuşum ama Ağustos büyük ihtimalle. Ekonomik anlamda rahatlayamazsak seneye artık
Seninkiler çok yaklaşmış be ay heyecanlı mısın?
Ben de 9. takımdayım tatlımcım

Haklısın canım önce iç dünyanı sağlıklı bir hala getireceksin ki dış dünyanı sağlıklı hale getirecek gücün olsun

Bizim tarih henüz kesin değil kuşum ama Ağustos büyük ihtimalle. Ekonomik anlamda rahatlayamazsak seneye artık
Seninkiler çok yaklaşmış be ay heyecanlı mısın?
Ben de 9. takımdayım tatlımcım

hemde çok heyecanlıyım..ama isteme ve nişan 4 kasımda olacağı için ve hala şişman olduğum için daha çok kendimi kötü hissediyorum..düğünümde de 65 ve altında olmazsam sanırım o düğün olmayacak ya da ben ruh hastası olacağım :)

Terapide canimin cok yandigini hissettim sanki kalbim parcalandi bir an sanirim ondan korkuyorum yeniden gitmeye ama ihtiyacim var biliyorum

Tum gun mukemmel olmak zorunda degilim insanlar da hata yapar hersey yolunda sakin ol sen boyle de basarirsin diyip durdum sonuc stres kontrolu daha sakin bir gun ve kacamak yok
Terapide gerçeklerle yüzleştirmeye çalışması normal belki ama seni böyle etkilemesi hiç normal değil terapistin belki de çok yanlış bir hamle yaptı
İş ortamı konusunda haklısın bilmiyorum ben işe girince öğrendiğim bütün teknikleri kullanacağım
ben hiç öyle bir şey yaşamadım canım.bence terapistinle alakalı.benim çok tatlı bir kız.daha çok motive ediyor.geçen hafta gidemedim mesela raydan çıktım.bu hafta cuma gidicem..dün akşam da ben bozdum diyeti.akşama kadar çok iyiydi...
Ben de dün akşam fena halde bozacaktım kuşum regl oldum cinnet halindeydim sürekli

Terapide canimin cok yandigini hissettim sanki kalbim parcalandi bir an sanirim ondan korkuyorum yeniden gitmeye ama ihtiyacim var biliyorum

Tum gun mukemmel olmak zorunda degilim insanlar da hata yapar hersey yolunda sakin ol sen boyle de basarirsin diyip durdum sonuc stres kontrolu daha sakin bir gun ve kacamak yok
Terapide gerçeklerle yüzleştirmeye çalışması normal belki ama seni böyle etkilemesi hiç normal değil terapistin belki de çok yanlış bir hamle yaptı
İş ortamı konusunda haklısın bilmiyorum ben işe girince öğrendiğim bütün teknikleri kullanacağım
ben hiç öyle bir şey yaşamadım canım.bence terapistinle alakalı.benim çok tatlı bir kız.daha çok motive ediyor.geçen hafta gidemedim mesela raydan çıktım.bu hafta cuma gidicem..dün akşam da ben bozdum diyeti.akşama kadar çok iyiydi...
Ben de dün akşam fena halde bozacaktım kuşum regl oldum cinnet halindeydim sürekli

günaydın kızlar bugün nasılsınız?

ben dün o kadar o kadar o kadaaaaar kötüydüm ki...erkek arkadaşıma erken yatıcam dedim konuşmak istemedim.
evdekilerle oturdum yemek yedim.halbuki salata ve et yemeyi düşünüyordum.ben gittim kızarmış balık yedim biraz ekmekle.yatmadan da eti karam hüplettim..
uzun zamandır görmediğim teyzem gelmişti.onunla bile oturmadım gittim içerde erkenden uzandım.
kendimin bu halinden nefret ediyorum.artık kendimle barışmak istiyorum.
regl dönemim yaklaştı ve ben normalden çok çok daha kötü oluyorum psm döneminde.katlanılmaz biri oluyorum.yüzüm beş karış.etrafımdakileri siz düşünün.

sonra terapistimin söylediklerini hatırlıyorum..mutsuz olsan da erkek arkadaşına ekstra sevgi göster.zorla da olsa gülümse.
mutsuz olsan da gülümse..hayatımda sadece olumsuzları görüyorum.
kadın soruyor gittiğimde peki, olumlu ne oldu ?
durup düşünüyorum zorla bir şeyler çıkarıyorum.

herşeyin siyahını görmekten yoruldum..yeme sorunu da bu yüzden çıktı muhtemelen.

bugün tekrar bilmem kaçıncı kez diyete uygun davranıcam hatta saf protein yapmayı düşünüyorum üç gün.cuma tartılacağım çünkü.terapiye de gideceğim.

nişana az zaman kaldıkça iyice çıldırıyorum.insanların en mutlu günü ben stresten ve yemek düşünmekten bir şey yapamıyorum.sevinemiyorum..
Ay resmen beni anlatıyorsun sen anlattıkça ağlama geldi içime demek tek değilmişim demek bu karakterimle alakalı değil gerçekten beynimle düşünme şekilimle alakalıymış. Kendine 1 yada 2 gün odaklanma vakti verebilirsin sahile gidip tek başına otur cafeye git kendine bir kahve ısmarla plan yap ve duygu yükle kendine hazır olmak için hazır olmadan denersen sonuç aynı olur biliyorsun
Bence nisanlina rol yapma ama onunla duygusalligini Paylaş sarıl bekle öylece hayatında güzel anlar paylasacagin birinin olmasi çok güzel bunun tadını çıkar. Konuşmadan bırak zaman Aksın sen de rahatla.
Ben de böyle yapmaya çalışıyorum artık
Küçük şeylerden mutlu olabilmek gerçekten huzur verici bir şey. Ne kadar küçük şey biriktirirsen huzur o kadar artıyor

Ay resmen beni anlatıyorsun sen anlattıkça ağlama geldi içime demek tek değilmişim demek bu karakterimle alakalı değil gerçekten beynimle düşünme şekilimle alakalıymış. Kendine 1 yada 2 gün odaklanma vakti verebilirsin sahile gidip tek başına otur cafeye git kendine bir kahve ısmarla plan yap ve duygu yükle kendine hazır olmak için hazır olmadan denersen sonuç aynı olur biliyorsun

Ben de böyle yapmaya çalışıyorum artık

Küçük şeylerden mutlu olabilmek gerçekten huzur verici bir şey. Ne kadar küçük şey biriktirirsen huzur o kadar artıyor

elimden geleni yapıyorum canım..kimseyle paylaşamamak ayrı kötü..yalnız değiliz bizim gibi çok insan var evet..birbirimize destek olarak kurtulabiliriz belki bu hastalıklı düşünceden..

kesinlikle iyi ki açmışsın canım...inşallah ikimizde hedef kilolarımızda,mutlu gelinler oluruz..inşallah öfkemizi kontrol altına alabiliriz..sen istanbulda mı yaşıyorsun?
İnşallah canım önce hem içimizi hem dışımızı sağlıklı hale getirmemiz lazım ben İstanbul'da yaşıyorum canım

Dogru kisi ile evlilik cok guzel arkadasin dostun aile bir bakmissin herseyin oluvermis. Ozenli olursan hersey yolunda gidiyor. Bi de sevmeden olacak is degil

Amin sanki dun gibi

Oluyor o pozitif bir insan bizim evin negatifi benim hatta bana kizar felaket tellali diye

Dogru kisi ile evlilik cok guzel arkadasin dostun aile bir bakmissin herseyin oluvermis. Ozenli olursan hersey yolunda gidiyor. Bi de sevmeden olacak is degil
Maşallah size canım benim ne güzel aşkla dostlukla yürüyen bir ilişki umarım ben de böyle güzel günler görürüm. Dediğin gibi doğru kişiyle evlenmek her şey ben de böyle düşünüyorum

X