O yazdıklarının 4 ü de mevcut bende
Bende kilodan giriştim bayada zayıfladım.
Dediğin gibi hayatımda çoğu şeye karşı hevesimi arttırdı motivasyon sağladı.
Ama sinirime stresime engel olmadı.
Ben geçmişimde yaşadığım olumsuzluklara bağlıyorum bu durumu. Çünkü önceden kavga etmeyi bilmeyen bağırmayan fazla sinirlenmeyen sakin biriydim.
Şuanda herşeye herkese sinirleniyorum
Önüme gelenle tartışmaya girebilirim
Etrafımdakiler hep sorunlu gibi
Ya da ben sorunlyum bilmiyorum
Tartışamazsam eğer gece kendi kendime şunuda deseydim bunuda deseydim diye krizlere girip kendimi yiyiorum uyku uyuyamıyorum
Ya da durup dururken sinirleniyorum
Hiç strese gelemiyorum strese girdiğim anda öfke patlaması yaşıyorum. Örnek vereyim kızım var 13 aylık. Dışarı çıkmamız het zaman sorun oldu. Onu hazırla evi topla kendini hazırla. Acele ol diyen eş biyandan. Dışarı çıkacağımızı anlayınca paçalarıma yapışan kızım.. bakımlı olayım diye çaba gösteren öyle dışarı çıkmaya çalışan ben. Bişey unutmayayım diye sürekli düşünmem. Kızın habire mızıklaması acele etmesi. Kızı parka götürmek bile stres dolu. Her dışarı çıkışımızda sinür krizleri geçiriyorum eşime sataşıyorum anneme sataşıyorum. Hiç bişeydennkeyif almıyorum.
Sonra yaşadıklarım aklıma geliyo bazen. Düşünüp bidaha yaşayıp sinir stres gerilim
Bide sevmeyip mecbur görüşmek zorunda olduğumuz bazı insanlar var ki onlsr ömür törpüsü zaten.
Çok sinirliyim ben ya