ÖFKE KONTROL PROBLEMİ

Birbirimizi çok ama çok seviyoruz umarım gerçekten ayrılmayız

Aa kusura bakmayın . 3 yıllardır böyle

antihistaminik Bugün biraz daha sakinleşmiştir diye düşünüyorum. Akşama doğru bir iki mesaj daha atarım duruma göre bakalım ne diyecek

neye öfkeleniyorsunuz? sizi öfkelendiren şeyler belli şeylerden sonra mı oluyor?
kendinizi ifade edemiyor musunuz acaba? kırılır üzülür veya kızar diye? sonra da saçma bir şekilde anlamsız öfke patlamalar mı yaşıyorsunuz?
günlük hayatınız nasıldır?
yani rutinden çıkınca mı sinirleniyorsunuz?

Aslında kırıcı olmamak için ona açıkca söylemediğim bazı özelliklerini düzeltmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyordum ama çok sinirlendim bir anda. Evlenmek istediğim adam sonuçta beklentilerim de ona göre. Ama bu öfke patlamaları nişanda nişanlımın ailesinin yaptığı düşüncesizlik yüzünden böyle kontrol edilemez bir noktaya geldi. Ondan önce böyle olmuyorduk, nişanda psikolojim bozuldu yavaş yavaş topluyorum ama bu arada adam benden bıkıyor galiba

Hı işte benim eşim hayata düz bakan bi insan böyle şeylerden anlamıo . Gezmek tozmak yemek yemek böyle şeyler ona ters bide biz kayınbabamla birlikte oturuyoruz onu bırakıpta çıkamıoz ben 7 /24 evdeyim kafayı yiyecem artık

ay allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…