- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
- 323
- Konu Sahibi diet killer
Merhaba canım.Çok zor bir durum.Benim eşim de maalesef öfkesini kontrol edemiyor.Herkese patlıyor sinirlenince.Hiç yanına yaklaşılmıyor,uzun süre sakinleşemiyor ne yapsam ne desem fayda etmiyor.Psikolojik destek almadıkça düzeleceğini sanmıyorum.Sevdiklerinizi kırmaktansa psikolojik destek almalısınız bence.Hayatınızı etkilemeye başlamış.Bu kadar sinir sağlığınıza da zarar verir zamanla.Birden ortaya çıkmamıştır.Tetikleyen bir olay ya da olaylar yaşamışsınızdır.Onlar çözülmedikçe de bu durum devam edecektir.Allah kolaylık versin.Merhaba,
Bu yaşıma kadar öfkemi kontrol edemediğim için başıma gelmeyen kalmadı. Yaşım ilerledikçe kontrol etmeyi öğrenmeye başladım fakat hala yeterli değil. Ailemi ve sevdiklerimi çok üzebiliyorum. Artık dostlarıma karşı öfke patlaması hiç yaşamıyorum. Bazen aileme bazen de hayatımın aşkına karşı öfke patlaması yaşıyorum.
Nişanlımın ailesi nişan sürecinde çok düşüncesizce bir şey yaptı (ne yaptıklarını anlatmak istemiyorum, kimliğimi açık etmek istemiyorum. Ne olur ne olmaz) Bu düşüncesizliklerini affedemiyorum sürekli sinir krizi geçirecek raddeye gelip nişanlıma patlıyorum. En son gerçekten onun karakteriyle alakalı çok ağır konuştum, adam ayrılmak istedi dolayısıyla. Birkaç gün düşünecek sonra görüşeceğiz. Onu kaybetmek istemiyorum o benim hayatımın aşkı. Onun eşi, çocuklarının annesi olmak istiyorum. Profesyonel destek alacak param da yok, sizden nasihat almak istiyorum. Ne yapacağım ben şimdi?