• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖFKE KONTROL PROBLEMİ

Nasıl yapcam ki onu hiçte anlamam ki böyle şeylerden
bence ne yap biliyor musun, yemeği hazırladıktan sonra sen de güvercinlere bakmaya git, güvercinlere bak bir iki şey sor, mesela şunun adı var mı bu diğerinden daha mı büyük v.s. ama sıkmadan, bu ne kadar da güzelmiş böyle gibi güvercinleri övücü bir cümlede kullan 5-10 dk durduktan sonra hadi gidip yemeğimizi beraber yiyip öyle gelip ilgilenelim bu güzelliklerle de eğer beraber yemeği kabul edip gelirse sofrada bir iki yine güvercinleri sor mesela kaç yıl yaşıyorlar uçup gezip geri yuvasını nasılda buluyorlar gibi maksat burada ortak ilgi alanı oluşturup seninle de vakit geçirmesi, ufak ufak küçük dozlarla alıştıracaksın öncelik yemek saatin de beraber yemeniz onu bir başar gerisini sonra hallederiz :)

Bende bi süreçte öyleydim kendinizi sakinleştirecek şeyleri bul canım kendini en iyi sen tanırsın mesela ben derin nefes alıyorum ve sinirliyken asla konuşmuyorum sakinleşince kiminle sorunum varsa anlatıyorum sakin sakin, YouTube meditasyon videoları var onları da yapabilirsin

bence ne yap biliyor musun, yemeği hazırladıktan sonra sen de güvercinlere bakmaya git, güvercinlere bak bir iki şey sor, mesela şunun adı var mı bu diğerinden daha mı büyük v.s. ama sıkmadan, bu ne kadar da güzelmiş böyle gibi güvercinleri övücü bir cümlede kullan 5-10 dk durduktan sonra hadi gidip yemeğimizi beraber yiyip öyle gelip ilgilenelim bu güzelliklerle de eğer beraber yemeği kabul edip gelirse sofrada bir iki yine güvercinleri sor mesela kaç yıl yaşıyorlar uçup gezip geri yuvasını nasılda buluyorlar gibi maksat burada ortak ilgi alanı oluşturup seninle de vakit geçirmesi, ufak ufak küçük dozlarla alıştıracaksın öncelik yemek saatin de beraber yemeniz onu bir başar gerisini sonra hallederiz :)

Ekim'im ya süpersin :) takım arkadaşı olunca nasıl geldik hepimiz :)

istanbulda yaşıyorsan 153 beyaz masanın ücretsiz destek alabilirsin

elbette tam destek :))
diet kıller a zaten bizim sayfada yazdım diye buraya yazmadım :)
Canım benim senin temiz kalbine kurban be

Bende bi süreçte öyleydim kendinizi sakinleştirecek şeyleri bul canım kendini en iyi sen tanırsın mesela ben derin nefes alıyorum ve sinirliyken asla konuşmuyorum sakinleşince kiminle sorunum varsa anlatıyorum sakin sakin, YouTube meditasyon videoları var onları da yapabilirsin
Bir süreç olup sonra geçtiğini duymak çok güzel. Artık öfkeme savaş açtım ya bu işi halledeceğim

Ay ben önceden herşeyle kavga ederdim :)) dolapla bile düşün :)) o zaman çok hızlı konuşurdum mesela şu an çok sakin konuşan ve Relax biri haline dönüştüm
Tam anlatmam nişanlım dağ gibi adam benle başa çıkamıyor. Aslında Karadenizli hırçınlığımı seviyor ama abartınca kükrüyor o da. Ay umarım affeder beni içimde bir umut affedecek diyor ama...

Acaba şeker rahatsızlığın olabılırmı bı gıdıp baktır şeker sinir yapıyor çünkü

Devlet hastanesinden bedava alabilirsin ki

Acaba şeker rahatsızlığın olabılırmı bı gıdıp baktır şeker sinir yapıyor çünkü
Belki de şekerim, gizli şekerim falan vardır bilmiyorum ki. Devlet hastasinde psikologlardan, psikiyatristlerden randevu bulunmuyor ki ya hep dolu hep dolu

Böyle bir yeteğim olsun çok isterdim. Olgunlaştıkça kendini sakinleştirebilen bir insana dönüşeceğim ben de zamanla olacak umarım
Zamanla olur canım
Ben aşırı sinirli bi insandım sinirlenince gözüm hiçbirşey görmezdi
Bu konuda yardım alabilirsin ben psikoloğa gittim çünkü
Olayları çok büyütüyor ve haklıysamda hakkımı aramak için yapıyordum en çok
Şimdi politik davranmayı ve sessiz bir şekilde intikam almayı öğrendim bu daha eğlenceli emin ol :)))
susuyorum yeri ve zamanı gelince benim dediğim oluyor zaten ne gerek var yıpranmaya yıpratmaya

Zamanla olur canım
Ben aşırı sinirli bi insandım sinirlenince gözüm hiçbirşey görmezdi
Bu konuda yardım alabilirsin ben psikoloğa gittim çünkü
Olayları çok büyütüyor ve haklıysamda hakkımı aramak için yapıyordum en çok
Şimdi politik davranmayı ve sessiz bir şekilde intikam almayı öğrendim bu daha eğlenceli emin ol :)))
susuyorum yeri ve zamanı gelince benim dediğim oluyor zaten ne gerek var yıpranmaya yıpratmaya
Haklısın canım benim ya bir profesyonel destek bulayım kendime geleceğim diye düşünüyorum umarım bu arada ilişkim mahvolmaz

diet killer diet killer merhaba
En azından kendinin farkındasın, kabulleniyorsun. O sebeple bence üstesinden gelebilirsin. Ama kendini düzeltmezsen ilerde daha da ciddi sorunlar yaşarsınız.. Uzman destekle çözebilirsin ama param yok diyorsun. Öfke kontrolü ile ilgili kitaplar okuyup kendini iyilestirebilirsin. Veya sana meditasyon oneririm. Nefes alma teknikleriyle kendini kontrol edebilirsin..

Haklısın canım benim ya bir profesyonel destek bulayım kendime geleceğim diye düşünüyorum umarım bu arada ilişkim mahvolmaz
İnşallah canım bu düşünme süreci ikinizede iyi gelecektir emin ol
Sen hatalarının farkındasın zaten bunu nişanlının karşısında dile getirmeli ve istemsiz bir şekilde yaptığını belirtmelisin
Çünkü sakin bir insan bu yaşadıklarınızı anlamsız ve gereksiz bulur çözüm değil bu çünkü nişanlın seninle uzun vadede düşününce hiç kaldıramayacağını düşünür
Empati kurmalısın

diet killer diet killer merhaba
En azından kendinin farkındasın, kabulleniyorsun. O sebeple bence üstesinden gelebilirsin. Ama kendini düzeltmezsen ilerde daha da ciddi sorunlar yaşarsınız.. Uzman destekle çözebilirsin ama param yok diyorsun. Öfke kontrolü ile ilgili kitaplar okuyup kendini iyilestirebilirsin. Veya sana meditasyon oneririm. Nefes alma teknikleriyle kendini kontrol edebilirsin..
YouTube'da bir sürü video varmış onları izliyorum bir de telefonla ücretsiz destek veriliyormuş oraları arayacağım

Back