• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖFKE KONTROL PROBLEMİ

Evet en doğru kararı vermişsinz canım biraz arar verirsen birbirinizi kırmamış olursunuz eğer onu kaybetmemek istiyosan biraz alttan al yoksa kaybedersin erkeklerin çoğunda bu huy var pof poflanmayı severler ailesinide bubkadar kafaya takma bunlar geçici şeyler siz birbirinizi seviyosanız sıkıntı yok
Birbirimizi çok ama çok seviyoruz umarım gerçekten ayrılmayız

Merhaba, burası farklı bir konunun topici kendine bir konu başlığı açman gerekiyor canım. Ayrıca sorununla alakalı olarak kocanın obsesif kompülsif bozukluğu olabilir, depresyonda vs olabilir. Ne kadar süredir böyle davranıyor eğer yıllardır, aylardır böyle ise klinik bir problemi olabilir
Aa kusura bakmayın . 3 yıllardır böyle

Beni çok iyi tanıyor, 2 yıldır birlikteyiz ve aşığız aslında. Ama o bıktı benim öfkemden, daha önce bir kez daha böyle kırılma noktasına geldik ve ayağına gidip kendimi affettirdim. O kavgadan sonra baya gelişme de sağladım kendimde aslında, ama yetmemiş işte. En kısa sürede yüzyüze görüşmem lazım, o birkaç gün sonra görüşmek istiyor ama acaba bu akşam gitsem mi yanına ne yapsam?[/QUOTE

ağır cümleler kurduysanız hazmetmesi zaman alıyor olabilir. üstelemeyin onun istediği zaman görüşün derdim ama bu durumda da beklemiş olmanız onun canını sıkar mı emin olamıyorum. bir sürprizle onun yanına gitmeniz olumlu bir etki yaratacaksa hiç durmayın. ama görüştüğünüzde de katettiğiniz gelişmeyi ifade edin, onun yardımını isteyin. inşallah barışırsınız.

Beni çok iyi tanıyor, 2 yıldır birlikteyiz ve aşığız aslında. Ama o bıktı benim öfkemden, daha önce bir kez daha böyle kırılma noktasına geldik ve ayağına gidip kendimi affettirdim. O kavgadan sonra baya gelişme de sağladım kendimde aslında, ama yetmemiş işte. En kısa sürede yüzyüze görüşmem lazım, o birkaç gün sonra görüşmek istiyor ama acaba bu akşam gitsem mi yanına ne yapsam?[/QUOTE

ağır cümleler kurduysanız hazmetmesi zaman alıyor olabilir. üstelemeyin onun istediği zaman görüşün derdim ama bu durumda da beklemiş olmanız onun canını sıkar mı emin olamıyorum. bir sürprizle onun yanına gitmeniz olumlu bir etki yaratacaksa hiç durmayın. ama görüştüğünüzde de katettiğiniz gelişmeyi ifade edin, onun yardımını isteyin. inşallah barışırsınız.

antihistaminik antihistaminik Bugün biraz daha sakinleşmiştir diye düşünüyorum. Akşama doğru bir iki mesaj daha atarım duruma göre bakalım ne diyecek

neye öfkeleniyorsunuz? sizi öfkelendiren şeyler belli şeylerden sonra mı oluyor?
kendinizi ifade edemiyor musunuz acaba? kırılır üzülür veya kızar diye? sonra da saçma bir şekilde anlamsız öfke patlamalar mı yaşıyorsunuz?
günlük hayatınız nasıldır?
yani rutinden çıkınca mı sinirleniyorsunuz?

neye öfkeleniyorsunuz? sizi öfkelendiren şeyler belli şeylerden sonra mı oluyor?
kendinizi ifade edemiyor musunuz acaba? kırılır üzülür veya kızar diye? sonra da saçma bir şekilde anlamsız öfke patlamalar mı yaşıyorsunuz?
günlük hayatınız nasıldır?
yani rutinden çıkınca mı sinirleniyorsunuz?
Aslında kırıcı olmamak için ona açıkca söylemediğim bazı özelliklerini düzeltmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyordum ama çok sinirlendim bir anda. Evlenmek istediğim adam sonuçta beklentilerim de ona göre. Ama bu öfke patlamaları nişanda nişanlımın ailesinin yaptığı düşüncesizlik yüzünden böyle kontrol edilemez bir noktaya geldi. Ondan önce böyle olmuyorduk, nişanda psikolojim bozuldu yavaş yavaş topluyorum ama bu arada adam benden bıkıyor galiba

Yok görücü usulü değil birbirimizi çok uzun süredir tanıyoruz ve birbirimize aşığız. Benim öfkem onu çok yıprattı fakat.. yaş 25

Etkinlik falan yapın gezin, görmediğiniz yerlere gidin, yemek yemeye falan çıkın, maça gidin..
Hı işte benim eşim hayata düz bakan bi insan böyle şeylerden anlamıo . Gezmek tozmak yemek yemek böyle şeyler ona ters bide biz kayınbabamla birlikte oturuyoruz onu bırakıpta çıkamıoz ben 7 /24 evdeyim kafayı yiyecem artık

Hı işte benim eşim hayata düz bakan bi insan böyle şeylerden anlamıo . Gezmek tozmak yemek yemek böyle şeyler ona ters bide biz kayınbabamla birlikte oturuyoruz onu bırakıpta çıkamıoz ben 7 /24 evdeyim kafayı yiyecem artık
ay allah sabır versin..

Back