OFFF!!!!!

geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.keşke son gün yatırdın mı diye uyarsaydınız.o gün siz de unuttunuz sanırım

Sakin ol bu konuda rekor bende. Ben geçen yıl kpss ye giremedim eşim parayı yatırmayı unuttuğu için. Tüm emeklerim çöpe gitti.

geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.keşke son gün yatırdın mı diye uyarsaydınız.o gün siz de unuttunuz sanırım

işte çok yoğundum..benimde aklımdan çıkmış..hatta gece 23:30 a kadar bankamatikten yatırılıyormuş..birde o akşam ders çalışma muhabbeti yaptım..

ben sanırım 1 sene boyunca burnundan getirirdim.
ama neden kendiniz yatırmadınız ki?
eş bile olsa insan kendi işini kendi takip etmeli.

üzüldüm valla ya. insan sinir olur haklısınız.

aslında doğru kendim takip etmem lazım..ama eşim işi dolasıyla çarşıya bankaya falan rahat çıkabiliyor..ben çıkamıyorum..oyüzden yani...hatta 2 tane dersi şimdiden çalışmıştım

ay aklıma biz geldik bizde birbirimizin gönlünü almak için video çekeriz çokk güzel oluyor ya :) üzülmeyin seneye devamm :) 4. sınıfa geçmeye çalışanlar var valla :))
askerin nasıl canım senin sen nasılsın daha iimisin sık sık görüşebiliyormusunuz :)

en iisini yapıosunuz canım bizde eşimle kaçırdığımız ve yapamadığımız herşey için vardır bundada bir hayır diyoruz seneye inşallah sıkma canını :)

askerin nasıl canım senin sen nasılsın daha iimisin sık sık görüşebiliyormusunuz :)

ayy bebeğimm hatırlaman ne kadar mutlu etti beniiiii evett çok şükür konuşabiliyoruz geçen hafta görüntülü konuştuk 19 güne geliyor inşallah izne :) telefonu da yanında bir sorunumuz yok :) çook teşekkür ederimmm

Benim kocam unutsa nerde özür dilemek ben konuştukça bastırır bi de üzerine kendini haklı çıkarırdı

hayırlısı olsun.
seneye artık.

Aaaaay çok zor bir durum yaa ama eşiniz de unutmuş baksanıza özür için video bile çekmiş :) Sizin de dediğiniz gibi vardır her şeyde bir hayır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…