OFFF!!!!!

Girilmiyor,harç parasının yatması gerek,aslında 4 Mart 23.59 kadar atm den yatabilirdi,neyse geçmiş olsun konu sahibine.

işin kötüsü 4 martta akşam yemeğinde ders çalışmaya başladım falan sohbet ettik basiretimiz bağlandı resmen...

:)) iyi bak Özür dilemeyi unutmamis ...
Ben sınıfta kalicam heralde derslerden gecemiyorum sen iyi son senendesin ben 3 sınıftayim

aslında çan eğrisi çok işime yaradı..murat yayınlarının kitabını alıyorum..son 1 ay bile çalışsan yeter..

gecmis olsun.. saglik olsun.. yapacak bsy yok..

işin kötüsü 4 martta akşam yemeğinde ders çalışmaya başladım falan sohbet ettik basiretimiz bağlandı resmen...
Bunda da vardır bir hayır,artık yeni döneme kaldı,güz dönemi notların iyimiydi ortalamam nasıldı 2 ve üzerimiydi şartlı geçtiğin dersler var mıydı?

valla en doğrusu ilk gün yatırmak...kitabı falan kaldırdım evde görmemeyim diye

Bunda da vardır bir hayır,artık yeni döneme kaldı,güz dönemi notların iyimiydi ortalamam nasıldı 2 ve üzerimiydi şartlı geçtiğin dersler var mıydı?

ortalamam 2 nin üzerinde sadece 1 dersten kaldım..yani seneye ilk dönemden 1 dersten ikinci dönemde bu dönem giremediğim için hepsinden gircem..

ortalamam 2 nin üzerinde sadece 1 dersten kaldım..yani seneye ilk dönemden 1 dersten ikinci dönemde bu dönem giremediğim için hepsinden gircem..
Çalışma yöntemin nasıldı okulun verdiği kitaptan mı çalışıyordun,yoksa yardımcı kaynak mı? Kimileri okulun verdiği kitaptaki özetleri okuyoruz ve testleri çözüp geçiyoruz diyorlar,konular çok uzun,bende aöf 1. Sınıfım şuan okulun kitapları var elimde acaba sadece özetlerini okuyup test mi çözsem diye düşünüyorum.

ben murat yayınlarının kitabını alıyorum..kitapta yeterince teste var..en sonda açıköğretimin verdiği kitaptaki özeti okuyup testi çözüyorum..

ben murat yayınlarının kitabını alıyorum..kitapta yeterince teste var..en sonda açıköğretimin verdiği kitaptaki özeti okuyup testi çözüyorum..
Acaba bende okulun verdiği kitaptaki özetleri okusam yeter mi,konular çok uzun sonra çıkmış testleri vs çözerim.Siz son sınıf olduğunuz için daha deneyimlisinizdir.

Acaba bende okulun verdiği kitaptaki özetleri okusam yeter mi,konular çok uzun sonra çıkmış testleri vs çözerim.Siz son sınıf olduğunuz için daha deneyimlisinizdir.

bence murat yayınları tüm dersler kitabını al ve ordan çalış..okulun verdiği kitaptaki testleri çöz yeterli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…