Girilmiyor,harç parasının yatması gerek,aslında 4 Mart 23.59 kadar atm den yatabilirdi,neyse geçmiş olsun konu sahibine.
:)) iyi bak Özür dilemeyi unutmamis ...
Ben sınıfta kalicam heralde derslerden gecemiyorum sen iyi son senendesin ben 3 sınıftayim
gecmis olsun.. saglik olsun.. yapacak bsy yok..Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedieşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..
Bunda da vardır bir hayır,artık yeni döneme kaldı,güz dönemi notların iyimiydi ortalamam nasıldı 2 ve üzerimiydi şartlı geçtiğin dersler var mıydı?işin kötüsü 4 martta akşam yemeğinde ders çalışmaya başladım falan sohbet ettikbasiretimiz bağlandı resmen...
keşke bi akşam çıktığınızda yatırsaydınız, nasılsa bankamatikten yatıyor. biz ilk günü gittik hemen bankamatikten yatırdık akşam yemekten sonra. parasını da bir ay önce vermişti eşim. sağlık olsun zelibon...
gecmis olsun.. saglik olsun.. yapacak bsy yok..
Umarım vardır bir hayır...
Kötü bir durum ama olsun ...
Bunda da vardır bir hayır,artık yeni döneme kaldı,güz dönemi notların iyimiydi ortalamam nasıldı 2 ve üzerimiydi şartlı geçtiğin dersler var mıydı?
gecmis olsun.. saglik olsun.. yapacak bsy yok..
neden kocana bırakıyorsun kendin halletseydin..bende açık öğretimliyim kendim yapıyrum..
Çalışma yöntemin nasıldı okulun verdiği kitaptan mı çalışıyordun,yoksa yardımcı kaynak mı? Kimileri okulun verdiği kitaptaki özetleri okuyoruz ve testleri çözüp geçiyoruz diyorlar,konular çok uzun,bende aöf 1. Sınıfım şuan okulun kitapları var elimde acaba sadece özetlerini okuyup test mi çözsem diye düşünüyorum.ortalamam 2 nin üzerinde sadece 1 dersten kaldım..yani seneye ilk dönemden 1 dersten ikinci dönemde bu dönem giremediğim için hepsinden gircem..
Çalışma yöntemin nasıldı okulun verdiği kitaptan mı çalışıyordun,yoksa yardımcı kaynak mı? Kimileri okulun verdiği kitaptaki özetleri okuyoruz ve testleri çözüp geçiyoruz diyorlar,konular çok uzun,bende aöf 1. Sınıfım şuan okulun kitapları var elimde acaba sadece özetlerini okuyup test mi çözsem diye düşünüyorum.
Acaba bende okulun verdiği kitaptaki özetleri okusam yeter mi,konular çok uzun sonra çıkmış testleri vs çözerim.Siz son sınıf olduğunuz için daha deneyimlisinizdir.ben murat yayınlarının kitabını alıyorum..kitapta yeterince teste var..en sonda açıköğretimin verdiği kitaptaki özeti okuyup testi çözüyorum..
Acaba bende okulun verdiği kitaptaki özetleri okusam yeter mi,konular çok uzun sonra çıkmış testleri vs çözerim.Siz son sınıf olduğunuz için daha deneyimlisinizdir.
Aa süper bende alayım o zaman yoksa mezun olamayacmaslında çan eğrisi çok işime yaradı..murat yayınlarının kitabını alıyorum..son 1 ay bile çalışsan yeter..
kırtasiyeden bölümü sınıfını söyle tüm derslerin kitabını al 40 tl olması lazım..Aa süper bende alayım o zaman yoksa mezun olamayacm