- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
hiçbişey olmaz biraz dinleniorum keyif yapcam bu sene die düşüninşallah hevesimde kaçmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbişey olmaz biraz dinleniorum keyif yapcam bu sene die düşüninşallah hevesimde kaçmaz
Oyyy oyyy cok sinir bozucu bir günden seneye kal hee
Vardır bir hayır, affet gitsin :)
hiçbişey olmaz biraz dinleniorum keyif yapcam bu sene die düşün
vuyhhhhh :)inşallah bebeğim olurda onla avunurum :)))
çok güzel bir şey yapmış video fikri süper tebrik ettim gerçekten şimdi kızılmaz ki adama affet tabiii :)normalde benim kocamda aynısı yapar ama bunda haksız olduğunu kabul etti..ondan affettim
çok güzel bir şey yapmış video fikri süper tebrik ettim gerçekten şimdi kızılmaz ki adama affet tabiii :)
vuyhhhhh :)
Bundada vardır bir hayir kirma kocanin kalbini hayatta herşey olur yerine gelir ama kirilan kalp yerine zor gelir bosver cani sağolsunAçıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedi eşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..
Aaaaay çok zor bir durum yaa ama eşiniz de unutmuş baksanıza özür için video bile çekmiş :) Sizin de dediğiniz gibi vardır her şeyde bir hayır ...
kesinlikle haklısın..zaten konuyu açmıyoruz..açınca ikimizde çok üzülüyoruz..Bundada vardır bir hayir kirma kocanin kalbini hayatta herşey olur yerine gelir ama kirilan kalp yerine zor gelir bosver cani sağolsun
Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedi eşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..
Neyse 1 döneminiz kalmış bir şekilde biter. Eşiniz çok mahcup olmuş ama eşinizin kafasına kakılacak bir durum yok bence. Siz takip etmediniz mi, hangi gün son diye? Mesela bende sınavlara hazırlanıyorum, bakıyorum son para yatırılma tarihine ondan önce eşime söylüyorum, yatırana kadar da hergün soruyorum, yatıracak vakti yoksa ben yatırıyorum ve son güne bırakmıyorum. Sizinda aklınız olsun. Boş anınıza geldi demek ki.
Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
:)) iyi bak Özür dilemeyi unutmamis ...Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
neden kocana bırakıyorsun kendin halletseydin..bende açık öğretimliyim kendim yapıyrum..Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
Girilmiyor,harç parasının yatması gerek,aslında 4 Mart 23.59 kadar atm den yatabilirdi,neyse geçmiş olsun konu sahibine.ama ben 2. taksiti ödemezsende sınavlara giriyorsun diye biliyorum benim bi kaç kez öyle olmuştu sonra diplomayı alırken yatırmıştım
Aynen öyle,hayırlısı artık :)malesef arada aklıma geliyor burnumun ucu sızlıyor resmen..nasip deilmiş...