OFFF!!!!!

valla bende kendime şaşırdım gayet güzel bir şekilde kızdım ama halini görsen sen bile kızmadın inan :)

geçen yıl aynı hatayı ben yapmıştım. iş hayatımda sorunlar vardı özel hayatımda sorunlar vardı kafam öyle doluydu ki tamamen unutmuşum aklımdan çıkmış. son günün akşamı bi arkadaşımla konuştuk bugün son gündü harcı yatırdın dimi dedi ve ben şok oldum ve bikaç gün kendi kafamı yedim bak yine hatırlayınca sinirleniyorum kendime. gerçekten insan etkisini kolay atamıyo üzerinden.

yaaaa sistemmi değişti ben sene sonu yatırıyordum benim de donmus aglıcam

belkide bu kaçırdığınız fırsat başka bir fırsatı getirecek bellimi olur.okadar çok şeye şahit oldumki kendimle alakalı rsmen çıldırma noktasına geldim ama baktım o kaçırdığım şeyden dolayı daha iyisi karşıma çıktı.muhakkak bi hayır vardır.rabbimin işleri işte

En azından eşiniz özür dilemiş,siz de üstelemeyin bence. Niceleri var ki oralı bile olmuyor.

aynen öyle...bende biran unutuyorum sonra birden aklıma geliyor başlıyor midem ağırmaya...

E yani, hayırlısı

inşallah...inan bu şekilde teselli ediyoruz birbirimizi...

En azından eşiniz özür dilemiş,siz de üstelemeyin bence. Niceleri var ki oralı bile olmuyor.

evet bencede...özür dilemek az bile kalıyor yaptıklarının yanında..artık ben teselli etmeye başladım üzülme diye...

ben sanırım 1 sene boyunca burnundan getirirdim.
ama neden kendiniz yatırmadınız ki?
eş bile olsa insan kendi işini kendi takip etmeli.

üzüldüm valla ya. insan sinir olur haklısınız.

valla bende öyle biliyordum..aradım büroyu olmuyormuş..bizde para sorun deildi kendimiz unuttuk ama maaşını geç alan insanlar napsın dedim haklısınız ama malesef prosedür böyle dedi...
ALLAH alah değişmiş demekki kanunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…