- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
1 dönem geç bitsin canım ne olaca ki.
Hem çok düşünceli davranmış eşin video falan çekerek.
düşünceli olduğu için kıyamadım ama haziranda mezun olacaktım artık seneye kaldı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dönem geç bitsin canım ne olaca ki.
Hem çok düşünceli davranmış eşin video falan çekerek.
şubatta olursun neden seneye kalsın ki?düşünceli olduğu için kıyamadım ama haziranda mezun olacaktım artık seneye kaldı...
Yazının devamında kavga gürültü bekliyordum boşanın diyecektim neden böyle güzel sonlandı ki
Şaka bi yana sevindim siz alttan aldınız eşiniz kabahatini kabul etti affettirdi. Keşke herkes böyle olsa. Ben alttan almazdım mesela
şubatta olursun neden seneye kalsın ki?
anladım tek dönem açılıyor dersler.olamam çünkü şuanki bahar dönemi sınavların hiçbirine giremiyorum..seneye gircem..
valla bende kendime şaşırdım gayet güzel bir şekilde kızdım ama halini görsen sen bile kızmadın inan :)
geçen yıl aynı hatayı ben yapmıştım. iş hayatımda sorunlar vardı özel hayatımda sorunlar vardı kafam öyle doluydu ki tamamen unutmuşum aklımdan çıkmış. son günün akşamı bi arkadaşımla konuştuk bugün son gündü harcı yatırdın dimi dedi ve ben şok oldum ve bikaç gün kendi kafamı yedim bak yine hatırlayınca sinirleniyorum kendime. gerçekten insan etkisini kolay atamıyo üzerinden.
E yani, hayırlısıAçıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedi eşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..
belkide bu kaçırdığınız fırsat başka bir fırsatı getirecek bellimi olur.okadar çok şeye şahit oldumki kendimle alakalı rsmen çıldırma noktasına geldim ama baktım o kaçırdığım şeyden dolayı daha iyisi karşıma çıktı.muhakkak bi hayır vardır.rabbimin işleri işte
En azından eşiniz özür dilemiş,siz de üstelemeyin bence. Niceleri var ki oralı bile olmuyor.
anladım tek dönem açılıyor dersler.
İnanmam
hii gerçekten mi?kader arkadaşım benim....yaaaa sistemmi değişti ben sene sonu yatırıyordum benim de donmus aglıcam
ALLAH alah değişmiş demekki kanunlarvalla bende öyle biliyordum..aradım büroyu olmuyormuş..bizde para sorun deildi kendimiz unuttuk ama maaşını geç alan insanlar napsın dedim haklısınız ama malesef prosedür böyle dedi...
ALLAH alah değişmiş demekki kanunlar