geçmiş olsun :)
2. taksidi..ilk taksitmi 2. taksitmi bu
aynısını yaşayan birisi olarak söyleyecegim çok şey var benim için hiç hayır olmadı
not..benim koca değil babam dı bu konuda hala kırgınım
bizde kendimizi böyle teselli ediyoruz..elden başka birşey gelmiyor...Vardır bir hayır kısmet değilmiş demek ki, eşinizde gerçekten üzgün demek ki video felan çektiğine göre :) Hayırlısı
bende seni affettim diye video çektim napim..biraz üstüne gittim sonra uzatmadım çünkü gerçekten aşırı üzgün..ay aklıma biz geldik bizde birbirimizin gönlünü almak için video çekeriz çokk güzel oluyor ya :) üzülmeyin seneye devamm :) 4. sınıfa geçmeye çalışanlar var valla :))
tatlım babanın özür videosu çektiğini düşündüm bir an :)))) hayırlısı sıkma canınıaynısını yaşayan birisi olarak söyleyecegim çok şey var benim için hiç hayır olmadı
not..benim koca değil babam dı bu konuda hala kırgınım
off inşallah önüme bununla ilgili kaçıracağım fırsatlar çıkmaz...
tatlım babanın özür videosu çektiğini düşündüm bir an :)))) hayırlısı sıkma canını
benim çıktı anlatayım sana babam unuttum dedi aramızda tartışma oldu dediğin gibi ya sabır dedim sustum çalıştığım emek verdiğim onca gün boşa gitti neyse gelecek yıl kayıtta bir ay kala öğrencilere yasak geldi af kalktı yani bu kuralın içine bizde girdik
tam 3 sene sonra torba yasası geldi yani af ...
hemen gittim kayıt için o yılın ücretini ve geride kalan 4 yılında faizini yüklemişler.
benim ödenecek kayıt parası ikiye katlanmış.babama o zaman dedim tamam dedi o zaman da maddi durum pek iyi değildi.bu seferde ben yük olucam diye kaldı gitti.
ertesi sene ben o parayı yatırdım tabiki yine faiziyle neyse okudum okul bitti.
eger zamanında okusaydım o zaman memur alımına açıkögretim mezunlarına öncelik veriyorlardı.ve ben sosyal bilimleri okuyordum.
orda açık çoktu.malum Türkiye de her yıl bir şey degişiyor sonraki yıl bu kanunu kaldırıp başka bölümden atamalar yaptılar
sonuç ben ortada öylece kaldım benim içim kötü oldu
inşallah senin için iyi olur.
2. taksidi..
:) yüklenmem...eşimi dün üzdüm yeterince ama verceğim en harika tepkiyle kendime inanamadım sakindim yani..babam olunca tatışsakta bir yerde frenledim kendimi ama kocam olsaydı bilmiyorum
konu sahibi sakın bunu okuyup kocasına yüklenmesin ama benim için iyi olmadı
1 dönem geç bitsin canım ne olaca ki.Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedieşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..
ama ben 2. taksiti ödemezsende sınavlara giriyorsun diye biliyorum benim bi kaç kez öyle olmuştu sonra diplomayı alırken yatırmıştım