OFFF!!!!!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Açıköğretim 4. sınıftayım ve bu dönem sondu....ama eşim taksidi yatırmayı unutmuş
ayın 4 ünde sondu eşim 5 inde yatırmaya gitmiş tabi yatıramamış..bende açıköğretim büroyu aradım kaydınız donduruldu seneye sınavlara girebilirsiniz dedi eşim unuttuğu için bende tekrar tekrar kafasına kakmadığım için çook üzgünüz...vardır bir hayır demek zorunda kaldık..söylendim tabi kocama ama onunda aşırı morali bozuldu..özür videosu bile çekmiş..

ay aklıma biz geldik bizde birbirimizin gönlünü almak için video çekeriz çokk güzel oluyor ya :) üzülmeyin seneye devamm :) 4. sınıfa geçmeye çalışanlar var valla :))

Vardır bir hayır kısmet değilmiş demek ki, eşinizde gerçekten üzgün demek ki video felan çektiğine göre :) Hayırlısı

aynısını yaşayan birisi olarak söyleyecegim çok şey var benim için hiç hayır olmadı

not..benim koca değil babam dı bu konuda hala kırgınım

ay aklıma biz geldik bizde birbirimizin gönlünü almak için video çekeriz çokk güzel oluyor ya :) üzülmeyin seneye devamm :) 4. sınıfa geçmeye çalışanlar var valla :))
bende seni affettim diye video çektim napim..biraz üstüne gittim sonra uzatmadım çünkü gerçekten aşırı üzgün..

Yazının devamında kavga gürültü bekliyordum boşanın diyecektim neden böyle güzel sonlandı ki

Şaka bi yana sevindim siz alttan aldınız eşiniz kabahatini kabul etti affettirdi. Keşke herkes böyle olsa. Ben alttan almazdım mesela

off inşallah önüme bununla ilgili kaçıracağım fırsatlar çıkmaz...

benim çıktı anlatayım sana babam unuttum dedi aramızda tartışma oldu dediğin gibi ya sabır dedim sustum çalıştığım emek verdiğim onca gün boşa gitti neyse gelecek yıl kayıtta bir ay kala öğrencilere yasak geldi af kalktı yani bu kuralın içine bizde girdik

tam 3 sene sonra torba yasası geldi yani af ...

hemen gittim kayıt için o yılın ücretini ve geride kalan 4 yılında faizini yüklemişler.

benim ödenecek kayıt parası ikiye katlanmış.babama o zaman dedim tamam dedi o zaman da maddi durum pek iyi değildi.bu seferde ben yük olucam diye kaldı gitti.

ertesi sene ben o parayı yatırdım tabiki yine faiziyle neyse okudum okul bitti.

eger zamanında okusaydım o zaman memur alımına açıkögretim mezunlarına öncelik veriyorlardı.ve ben sosyal bilimleri okuyordum.

orda açık çoktu.malum Türkiye de her yıl bir şey degişiyor sonraki yıl bu kanunu kaldırıp başka bölümden atamalar yaptılar

sonuç ben ortada öylece kaldım benim içim kötü oldu

inşallah senin için iyi olur.

gerçekten çok kötü olmuş...çok üzüldüm ama yine Allah ın bir bildiği vardır demekten başka çare yok..bence sistemdede hata var herkes maaşını ayın 1 inde almıyorki..tamam bizim durum bununla alakalı deil ama atıyorum maaşını ayın 10 unda alan bir insan nasıl ödeyecek??para konusunda biraz esnek davranmaları gerek..

1 dönem geç bitsin canım ne olaca ki.
Hem çok düşünceli davranmış eşin video falan çekerek.

ama ben 2. taksiti ödemezsende sınavlara giriyorsun diye biliyorum benim bi kaç kez öyle olmuştu sonra diplomayı alırken yatırmıştım

valla bende öyle biliyordum..aradım büroyu olmuyormuş..bizde para sorun deildi kendimiz unuttuk ama maaşını geç alan insanlar napsın dedim haklısınız ama malesef prosedür böyle dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…