Offf yaşlanıyorum.

Bibibella 44luk çıtır çıkar da vur masaya. Tavsiye istemiş.

Evlenemediği için üzgün o.Ne çirkin kadınlar var sokakta görüyor hepsi seviliyor evli ama ferhanscım kocasız kaldı.

Ay parçası gibi ama sevilememiş, kocasızlık zor zaar.
Kimsenin sevildiğine de inanmıyor çünkü.Psikolojisi falan sıkıntılı değil ya da küçükken travma felan geçirmemiş kendisi dümdüz kötü bir insan

Sadece düşmanlık yapmak için yazıyorsun sen benimle ilgili herşeyi.ne kindar çıktın arkadaş.seni konulardan engelleyeceğim
Ay çok üzülürüm. Nolur engelleme.

Niye düşmanlık yapayım, gerçekleri söylüyorum ki gerçek problemlerinin farkına var. Psikolojik analiz yaptım sana bedavaya

Aa ben gorusmedin diye hatirliyorum. Gorustuysen fedakarligin kralini yapmissin. Beni de konularindan engellemezsin dimi ben cok seviyorum senin konularini kahrolurum
Yok.o kişi en alakasız konularımda en alakasız yorumlarımda bile kendi belirlediği bir durum üzerinden düşmana yazar gibi yazıyordu gerçekten.

Maşallah size. Kırış kırış oldum, cilt kuruluğu çok etkili gerçekten

30 yaşında bir kadının nasıl akşam 10 da uykusu geliyor ya ferhans abartma istersen

Her şeyi yaşa bağlıyorsan çağla şikel, ebru şallı kaç yaşında insanlar ama hala aşırı zayıflar. Metabolizma illa ki yavaşlıyor ama spor ve diyetle hallolacak şeyler millet 2-3 çocuk sonrası 40 yaşında kaç kilolardan kaçlara düşüyor.

Beyaz saç ise sadece yaş değil stres ve genetikle alakalı. Çok da büyütülecek bir şey değil boya ile hallediliyor. Zaten saçı beyaz olmayan insanlar da sürekli saçını boyuyor sarıya kırmızıya falan.

Bence senin kendini salasın gelmiş yaşını bahane ediyosun

Biraz cilt bakımı tırnak biraz alışveriş biraz diyetisyen spor iyi gelir

Yok.o kişi en alakasız konularımda en alakasız yorumlarımda bile kendi belirlediği bir durum üzerinden düşmana yazar gibi yazıyordu gerçekten.

Burada hicbirimiz sana karsi bir dusmanligi yok ki Ferhans. Cok uclarsa yasadigini sen kendin yaziyorsun zaten.

Ben de yaza 30 olcam şaka maka yaşlandık sağlıklı yaşayarak daha dinç bir şekilde yaş almak gibisi yok , hayatına daha fazla çeki düzen verip sağlıklı beslenerek , egzersiz yaparak gayet güzel ve genç görünebilirsin, önemli olan kendini salmaman, bak bir çocuk doğurdum haliyle ben de kilo aldım, eski kiloma az kaldı sayılır, bu sabah avokado, ceviz ve yoğurt karışımı yedim sadece , Bol su ve egzersiz de eklenirse şahane oluyor, bir ara platese gittim resmen 55 kiloya düştüm, ve gayet fit bir görüntü elde etmiştim, eğer kendin dikkat edemiyorsan mutlaka pilates hocası ile devam et yoksa toparlaman zaman alır ve zorlaşır, kendine bir hedef koy belli bir rutinin olsun ...

34 yaşındayım, fiziğimden cok memnunum ama zaten ben yıllardır hastalık sebebiyle yeme içme dikkat ediyorum, hiç sevmediğim halde spor yapıyorum beyaz saçım hiç yok, genetiktir muhtemelen. Kırışıklık hiç yok, hem genetik hem bakım ürünlerine dikkat ediyorum. Bu şeyler hem genetik hem de çaba gerektiriyor. Açıkçası spora gitmeyip, aç kalarak zayiflayacağını düşünüp, doğru ürünleri araştırıp kullanmayıp da mucize beklemek yanlış.

Enerjimse 25ten sonra dramatik şekilde düştü sabaha kadar barlarda takılıp sabah derse gittigim günler gercek miydi diye düşünüyorum. Ama 20lerdeki hayatın mi simdi mi diye sorsalar çok net şimdi derim. Ben yaşla ve tecrübeyle gelen bağımsızlık ve kafa rahatlığını diğer her şeye tercih ederim.

Beyaz saç işi kesinlikle genetik. Benim erkenden beyazladı düzenli boyatmak zorundayım. 42 yaşındaki arkadaşımda ne tek tel beyaz saç var ne bir tane dişinde dolgu var. Yani yaşça benden büyük ama fiziken benden genç kendisi

Ben de kızımı biraz daha büyütüp eşimle yurtdışı seyahatlerine gitmek istiyorum , benim için çocuk defteri kapanmıştır artık bundan sonra sadece gezmek tozmak ...

Burada hicbirimiz sana karsi bir dusmanligi yok ki Ferhans. Cok uclarsa yasadigini sen kendin yaziyorsun zaten.
Yok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorum

O zaman sana ilginç bir şey söyleyeyim mi? Ben ailesel hastalıklar sebebiyle uzun süredir ketojenik besleniyorum, çok fazla gruba da üyeydim yerli yabancı. Bi beslenmeye geçtikten sonra saçları tekrar eski haline dönen insanlar var araştırması yapılmış mıdır bilemiyorum ama karbonhidratla, glutenle ya da insülinle ilgili bir şeyler olabilir genetik sandığımız sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…