Offf yaşlanıyorum.

Evet butun hastane ile sevisme hayali vardi onu gerceklestiremedi sanirsam

Benim de çok yok aslında.ama eskiden hiç olmadığı için kaygılandırdı beni

Yoo gerçekleştirdim aslında.memnunum şu anki geldiğim konumdan.

30 yaş gayet genç bir yaş. Ayrıca herkesin metabolizması, fiziği, bünyesi aynı değil. Ben 29 yaşındayım ama 20 gösteriyorum 47 kiloyum, kilo almaya çalışıyorum yıllardır. Herkesin derdi ayrı işte. Bu gençlik iksirini çok takma kafaya. Hepimiz geçiciyiz bu dünyada. Kırışıp gideceğiz bir gün.

Dahiliyede kan verdin mi vitamin değerlerine baktırdın mı? Hemşiresin sonuçta. Senin daha çok bilip dikkat etmen lazım.

Boyun da 1.58 di yanlış hatırlamıyorsam.benim sana göre 3,4 kilo fazlam oluyor bu durumda.

Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum. Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.

Eklentiler

• 20220617_145150~3.jpg
    318,7 KB · Görüntüleme: 176
Ay emzirme bitsin hemeen yüzümle ilgileneceğim hemen
Valla ben şanslıyım yüz konusunda. Ergenliğimde çok şikayet ettiğim yağlı cilt tipinin nimetlerinden faydalandığım yaştayım. Geçen sene miydi neydi gıdımı taktım kafaya (Pek olmayan gıdı ama takasım geldi ) Gittim dra sormaya napabiliriz, gıdılipoliz mi yapılır ne olabilir. "Zaten biliyorsunuzdur sıfırdan anlatmayayım, botoks uygulaması gibi" dedi. Dedim no botoks bu gül feysim Kırışık yok nazar değmesin

Beyaz saç genelde genetik oluyor bi arkadaşımın 22 yaşında beyazları çıkmaya başlamıştı, artık çözümüde basit al boya geç yani neden takıyosun bunu bu kadar. Kilo konusundada hormon dengen değişmiş olabilir bi tahlil yaptır, vitaminde baktır. O kadar aç kalmaya illa verirdin.
İnsanlar yaşa göre genç dinamik görünebilir fakat hücre yaşlanması diye bi gerçek var. Bunu kabullenip sağlıklı yaş almak gerek.
Ben ne kadar genç gösterilsede 16-24 yaş aralığında o ifadenin korunamadığını düşünüyorum o gençlik maskesi sadece o senelere ait oluyor

Ferhans duruluyorsundur belki de öyle düşünedebilirsin

Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum. Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.
Bir fıstık gördüm sanki uuuu .Bana çok benziyorsun benimde bacaklar bembeyaz saçlar da belde ama ben kumralım

33 yaşındayım dipçik gibiyimşaka bı yana 20 li yaşlardaki enerjim yok çünkü iki çocuklu bı anneyim artık.hayati daha çok seviyorum içimdeki kadına bayılıyorum etrafıma ışık saciyorum.kilo alıp veriyorum çok takmıyorum ama enerji doluyum.cabuk yoruluyorum öyle eskisi gibi değilim ama buda güzel her yaşın ayrı bı güzelliği var

Bu biraz genetiktir; ama en çok hayat tarzıyla, kendine bakmanla alâkalıdır. Kimse kendini kandırmıyor, kendine bakmayan pejmürde bir hayat yaşayanlar esas sen gibi bahanelere sığınıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…