• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf yaşlanıyorum.

Derdi kilo değil bence, kendini gerçekleştirememe. 30 yaş gelişim kuramlarının hepsinde dönüm noktasıdır. Ferhans hedeflerine ulaşıp kendini gerçekleştiremediği için ruhsal olarak çöküş yaşıyor. Bunu da bedeninde bir sorun olarak ortaya dökmeye çalışıyor.

Evet butun hastane ile sevisme hayali vardi onu gerceklestiremedi sanirsam :(

Yaşlanmak diye bir gerçek herhalde ki var ama seninki yaşlanmak değil, zaten 30 yaşında ne yaşlanması, artık genç yetişkin yaşlarındasın.
Seninki psikolojik tamamen.
35 yaşındayım, beyazım neredeyse yok, istediğim zaman da kilo veriyorum, enerjim de genel olarak yüksek; yani yapısal işler.
Benim de çok yok aslında.ama eskiden hiç olmadığı için kaygılandırdı beni

Derdi kilo değil bence, kendini gerçekleştirememe. 30 yaş gelişim kuramlarının hepsinde dönüm noktasıdır. Ferhans hedeflerine ulaşıp kendini gerçekleştiremediği için ruhsal olarak çöküş yaşıyor. Bunu da bedeninde bir sorun olarak ortaya dökmeye çalışıyor.
Yoo gerçekleştirdim aslında.memnunum şu anki geldiğim konumdan.

Eklentiler

• Screenshot_20250225_122321_Feelfit.jpg
    Screenshot_20250225_122321_Feelfit.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 171
Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
30 yaş gayet genç bir yaş. Ayrıca herkesin metabolizması, fiziği, bünyesi aynı değil. Ben 29 yaşındayım ama 20 gösteriyorum 47 kiloyum, kilo almaya çalışıyorum yıllardır. Herkesin derdi ayrı işte. Bu gençlik iksirini çok takma kafaya. Hepimiz geçiciyiz bu dünyada. Kırışıp gideceğiz bir gün.

Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Dahiliyede kan verdin mi vitamin değerlerine baktırdın mı? Hemşiresin sonuçta. Senin daha çok bilip dikkat etmen lazım.

Boyun da 1.58 di yanlış hatırlamıyorsam.benim sana göre 3,4 kilo fazlam oluyor bu durumda.

Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum. 😄 Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.

Eklentiler

• 20220617_145150~3.jpg
    20220617_145150~3.jpg
    318,7 KB · Görüntüleme: 173
Ay emzirme bitsin hemeen yüzümle ilgileneceğim hemen 😄
Valla ben şanslıyım yüz konusunda. Ergenliğimde çok şikayet ettiğim yağlı cilt tipinin nimetlerinden faydalandığım yaştayım. Geçen sene miydi neydi gıdımı taktım kafaya (Pek olmayan gıdı ama takasım geldi 😂) Gittim dra sormaya napabiliriz, gıdılipoliz mi yapılır ne olabilir. "Zaten biliyorsunuzdur sıfırdan anlatmayayım, botoks uygulaması gibi" dedi. Dedim no botoks bu gül feysim 😂😂 Kırışık yok nazar değmesin 🧿

Beyaz saç genelde genetik oluyor bi arkadaşımın 22 yaşında beyazları çıkmaya başlamıştı, artık çözümüde basit al boya geç yani neden takıyosun bunu bu kadar. Kilo konusundada hormon dengen değişmiş olabilir bi tahlil yaptır, vitaminde baktır. O kadar aç kalmaya illa verirdin.
İnsanlar yaşa göre genç dinamik görünebilir fakat hücre yaşlanması diye bi gerçek var. Bunu kabullenip sağlıklı yaş almak gerek.
Ben ne kadar genç gösterilsede 16-24 yaş aralığında o ifadenin korunamadığını düşünüyorum o gençlik maskesi sadece o senelere ait oluyor

Nasil durduguna bağlı ya kuzenimle aramizda 200 gram fark vardi mesela ama yan yana durunca ben daha kilolu görünüyorum. 😄 Yag oranim az cikiyor ama kaslı bir goruntum yok.
Bir fıstık gördüm sanki uuuu .Bana çok benziyorsun benimde bacaklar bembeyaz saçlar da belde ama ben kumralım

33 yaşındayım dipçik gibiyim😂şaka bı yana 20 li yaşlardaki enerjim yok çünkü iki çocuklu bı anneyim artık.hayati daha çok seviyorum içimdeki kadına bayılıyorum etrafıma ışık saciyorum.kilo alıp veriyorum çok takmıyorum ama enerji doluyum.cabuk yoruluyorum öyle eskisi gibi değilim ama buda güzel her yaşın ayrı bı güzelliği var

Back