Offf yaşlanıyorum.

Yaşlanmışsın hacı, segzi falan bırak al örgünü şişini evde Yaprak Dökümü seyret bundan kelli

Son düzenleme:
32 yaşındayım dur bi ne yaşlanması şükür yeni hayat telaşesini bitirdik işti evdi arabaydı çoluk çocuktu modlarından çıktık şimdi hayatıN tadını çıkarmaya başlıcaz yeniden doğmuşcasına .karnımdakiler doğsun 3-5 sene gezelim yeniden cocuklanalım kafasındayız . Şimdi 30 yaşında evlenmeyi düşünüyor insanlar sen öldüm gömenim yok diyorsun

spor yap spor dengeli beslenmeyle kalma tek başına yeterli olmaz . Hamileyim ikiz üstelik 14 haftalığım 10 kilo alamadım daha .

bence yasadığımız sartlar yüzünden böyle hissediyorsunuz. cevremdeki herkes son bir iki yılda birden bire eski enerjilerinin kaybolduğundan bahsediyor. ben de aynı sekilde. eskisi gibi enerjimiz kalmadı.

çevre şartları, doğal beslenememek, stres vs hepsi bizi erken yaşlandırıyor bence. benim su an kafamın yarısı beyaz saç. daha yasım 29 ve ailemde de genetik olarak erken beyazlama yok.. elimizden geldiğince kendi kabuğumuza cekilip gğndemden uzak kalabilsek keşke

Kendini gömerken yine bize de çakmayı unutmamışsın

Git bir kan tahlili falan yaptır, bu yaşta bu kadar göçmek normal değil. Ya da genetiğin dandik

Ah Ferhanscigim nerede o gunde 4-5 kisi ile sevistigin gunler ne oldu sana

Prime dönemin bitmiş.
Olabilir.
Ama şöyle de olabilir, ben 30 yaşında şimdikinden 10 sene yaşlı hissediyordum. 35 yaşındayım, 33 sonrası mükemmel geldi bana.

Ben otuzbeş yaşındayken 20 yaşında gibiyim. Şimdi 40 olmasına ramak kaldı, saydıklarınızı son iki yıldır yaşıyorum. Sizin hayat enerjiniz yok sanki.
Ayrıca zaman her türlü akıp gidiyor, şimdiden yaşlandık derseniz, ileride gerçekten yaşlandığınız zaman bu günlerinize ne kadar yazık ettiğinizi anlayacaksınız. Her yaşın güzelliği var derlerya, o güzelliği görüp kendinizi mutlu etmeye çalışın.
Hayat kısa evet, tadını çıkarın.

Ay emzirme bitsin hemeen yüzümle ilgileneceğim hemen

Nazarlara geldi ep sizin yüzünüzden

Ben seyide merak ediyorum acep diyorum Ferhanscigimin hesabini bazen arkadasi mi kullaniyor? Bazi konularda soyle guzelim, boyle guzelim ama yokluktayim diye dert yaniyor. Hani diyorum onlari arkadaslari mi yaziyor acep? Benim tanidigim Ferhans ne zaman yokluga dusse boyle depresif olur.

Sen bir de 35ten sonrasını gör derdinin hepsi dış görünüşle alakalı ve hiçbiri çözümsüz değil. Sağlıklıysan, enerjin yerindeyse, mentalin yerindeyse yaş almak çok güzel. Ben daha çok gençlik gitti evlenemedim vibe ı aldım konudan.

Tükenmişlik sendromu mu senin ki nedir? 30 yaş dediğin bu saydıklarının olması için mümkün değil gibi. Aynaya bakınca gördüğün yüz bence aynı ama sen ruhsal olarak çöküntüde olduğun için farklı görüyorsun sanırım.
Kilo için troid lerine baktır öncelikle. 30 oldum 10 kilo aldım olayını da metobolizmanın yaştan yavaşlamasına bağlama yok öyle bir şey. Menopoza girince 40 dan sonra falan yavaşlar bu kadar hızlı.

30 yaşına girmeyi bu kadar taktıysan sen o zaman 35 yaşına geldiğinde yaş 35 yolun yarısı şiirini okuyup ağlarsın az dinamik ol yahu. Hala gençlik yaşlarındasın

Bence derdiniz kilonuz. O gitmedikçe diğer her şey batıyor. Bir arkadaşım özgüveni en çok arttıran şey görünüşle ilgili şeylerdir demişti. İnanıyorum.

Ne yokluğu be Ferhans birini kapıdan salarlen ötekini bacadan sokuyodu, aynı günde üjler beşler kime nasip olmuş bchdhhd

Son düzenleme:
Yaşlanmak diye bir gerçek herhalde ki var ama seninki yaşlanmak değil, zaten 30 yaşında ne yaşlanması, artık genç yetişkin yaşlarındasın.
Seninki psikolojik tamamen.
35 yaşındayım, beyazım neredeyse yok, istediğim zaman da kilo veriyorum, enerjim de genel olarak yüksek; yani yapısal işler.

Bence derdiniz kilonuz. O gitmedikçe diğer her şey batıyor. Bir arkadaşım özgüveni en çok arttıran şey görünüşle ilgili şeylerdir demişti. İnanıyorum.
Derdi kilo değil bence, kendini gerçekleştirememe. 30 yaş gelişim kuramlarının hepsinde dönüm noktasıdır. Ferhans hedeflerine ulaşıp kendini gerçekleştiremediği için ruhsal olarak çöküş yaşıyor. Bunu da bedeninde bir sorun olarak ortaya dökmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…