Offf yaşlanıyorum.

Yaş 40. Senin kadar kendimi bırakmadım. Haftada iki gün pilates 3 gün yürüyüş yapıyorum. Saç beyazlamasi biraz genetik. Benim yeni beyazlamaya basladi. Kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum, metabolizma eskisi gibi değil tabi. Dengeli ve sağlıklı beslenmek, aksam yediden sonra yeme aliskanligini ortadan kaldırmak lazım. Alın çizgilerine botoks, mis gibi oluyor. Kan değerlerinize baktırin, bu yüzden kilo veremiyor olabilirsiniz.

Depresyonda olabilirsiniz. 30 yaşım en dinç en kendime güvendiğim zamanlardı.

1,2 kilo verebildim son zamanlarda.ben 20 li yaşlarımdaki yeme alışkanlığını devam ettirince tabi bir anda neye uğradığımı şaşırdım yeni düzenime alışıyorum diyelim.ama üzücü oluyor tabi bu tarz şeyleri kabullenmek.bir buhran dönemimdeyim yardım alıyorum mücadele etmeye çalışıyorum ama daha üstesinden gelemedim.sanki bütün hayatım bedenim bana yabancılaşmiş gibi.sanki büyük bir kazada kolumu bacağımı kaybetmişim de yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum.hiç tadım yok bugünlerde valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…