M
manolya_16
Ziyaretçi
- Konu Sahibi manolya_16
-
Kendimi bugün gerçekten çok yanlız hissettiğim için sizinle paylaşmak istedim.Ben evlenip ailemden uzakta bi şehire gelin geldim. evliliğim çok güsel gidiyo eşim beni çok seviyo çok mutlu ediyo ama ailede bi o kadar önemli insan için..
Şuan 2 senelik evliyim ve 8 aylık hamileyim. hamile kalana kadar ailemin uzak olmasını çok dert etmiyordum. ama şu son zamanlarda annemin ve babamın eksikliğini o kadar çok hisseder oldum ki anlatamam. kendimi çok suçluyorum neden uzaklara geldim diye sonra Allah böyle nasip etti diyorum teselli bulmaya çalışıyorum. olmuyo ama teselli olamıyorum. eşim çok çaba sarfediyo ailemin eksikliğini hissettirmemek için ama illa bi tarafım eksik işte eksik...
Bi çok arkadaş edindim burda çevrem var ama hepsinin ailesi aynı yerde yada aynı mahallede ve ben onlara çok imreniyorum. bende hastalandığımda annemi istiyorum bi çorba yapsın diye yada bana gelsin bi çay içelim . ben ona gideyim kahvaltı yapalım beraber babamın meleğim diye beni hergün sevmesini istiyorum eski günlerdeki gibi telefonle hergün konuşuyorum ama sarılmak öpmek koklamak çok başka.. ama yinede Allahım başka dert vermesin. artık yapacak başka bişey yok. çok şükür ki eşim çok iyi ve bana aşık. Bide inş. ocakta bebeğim olacak Allah nasip ederse onu bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla o benim en büyük tesellim olacak Allahın hediyesi olacak.
çok uzattığım farkındayım ve özür diliyorum ama birilerine anlatma ihtiyacı duyuyordum içim rahatladı biraz. herkese sevgi ve huzur dolu günler diliyorum. aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?