- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Yaptiginin cok ayip oldugunun farkina varmasi lazim bence. Yani bunu ona iyice hissettirecek bir olay olmali.bana bunu söylesin yeter
ne beni hırpalasın ne kendini
sorduğumda bunu da kabul etmiyor...
adam hiçbişeyi kabullenmiyor ki
kendimden şüphe edicem artık...o kadar çıkmazdayım...
Bakmayan erkek yok demis millet ya. Ben hic gormedim benimkinin baktigini valla gozlerini oyarim
bu tür şeyler o kadar dibe çekiyor ki insanıBenimki de senin dediğin gibi ev işlerinde yardimci çok iyi bir dost çok sevilen birisi ama o kadar çok bu tarz olaylar yaşadık ki gozumle görmeme rağmen hEp inkar etti üste çıkmaya çalıştı ne oldu ayrilamadim çünkü arkamda destek kimse yok ve ben kendimi çok güçlü hissetmiyorum Sonuç uğruna öleceğim adam sadece cocuklarimin babasi
yüzüme bakmıyor ,ağzını açmıyor...Konuştun mu şimdi hiç?
Elmasını bitireli napiyo
nefret etme huyum yokAllah Allah ne yapacağını düşünüyor olabilir
hiç bir sebep bu yaptığını haklı çıkartmaz...Yine ayni fikri savunmak olacak ama ilgi eksikligi olabilirmi sizce? Yardimci olmak adina soruyorum bunu?
dengesiz ....Niye konuşmuyor bu adam yahu
Elma sırası mı allasen
Yillardir ayni soruya mi cevap ariyorsunuz yani? Kusura bakmayin ama sizin esiniz problemin kendisi ozamansa. Boyle evlilik tabiki yurumez kadin sorusuna cevap alamiyor ama ben hala fedakarliklari bolumde takili kaldim. Kendiliginden konusmasini bekleyin olaylara tepki vermeyin kacan kovalanirhiç bir sebep bu yaptığını haklı çıkartmaz...
olduysa bir derdi söyleyecekti...yıllarca bunu yapmanın sebebi olmaz...
dengesiz ....
gerçi konuşsa ne ben ak diycem o kara...
bu iş bitmeli,yol gözüktü...yetti
o istiyor ki ben hep iyi davranayımYillardir ayni soruya mi cevap ariyorsunuz yani? Kusura bakmayin ama sizin esiniz problemin kendisi ozamansa. Boyle evlilik tabiki yurumez kadin sorusuna cevap alamiyor ama ben hala fedakarliklari bolumde takili kaldim. Kendiliginden konusmasini bekleyin olaylara tepki vermeyin kacan kovalanir
yapamamamın sebepleri var...Kova Hatunu konuya başlarken böyle değildin sen bi dur bakıyim
Senin adamla bi konuş
İşin ciddiyetine nasıl varıyorsa artık
Epey bi kaşınmış
Azıcık kaşınmaya ihtiyacı var gibi
Hiç yapmadığın bi şeyi yapmanın sırası gelmiş olayın ciddiyetine varması için