of...

Ne niyetlw baktigi hic onemli degil o gozle bakabildigine gore cirkini guzeli sac rengini ayirt edebildigine gore dikkatli gozle bakiyordur ve detaylarla tabi bence hic hos degil bu benim dusuncem herkes ayni bakmiyor olabilir konuya. Ama brncede disarda bulup sizde bulamadigi nedir? Artik mutlu olmadigini size hissettiren nedir? Kadinlik gorevlerinizi bakim,yemek,ilgi,alaka yapiyormusunuz? Birde bu kadar fedakarligi ozveriyi gosteren adam neden aldatmaya yonelsin? Aldatmaya yoneldiyse size bunlsri niye yapsin kendiyle ugrasmayi daha mantikli bulur bence??? Ya da sizin dediginizede takildim ben esiniz ise giderken siz neden uyuyorsunuz? Belki sirf buna bile takilmis olabilir. Bazi erkek camasir suyu kokan kadin sever (tertip duzen) bazi erkekte sabahlari ise ugurlanmak (ilgili,alakali, biran once eve gelmek isteyen bir adam) bilmem anlatabildim mi

Valla bakmayan yok kimse kendini kandırmasın. Bazı kadınlar oluyor ben bile bakıyorum ki

eve geldi... Yüzüme Bakmadan,konuşmadan uzandı elma yiyor ...
sanıyor ki bu kez de yumuşiycam
triplere katlanamıyorum ya...
kızlar ilk defa içimden artık ona dair bişey gelmiyor ...ve içimde öfke kin de yok ...

Erkeklerin baktığını bende düşünüyorum ama tamamen çapkınlık olarak değil biraz nasıl diyeyim eleştiri ve onlar için dikkat çekici bir özellikleri de varsa durup durup bir daha bakabiliyorlar . Ki eşinizin ay burcu başakmış başaklar eleştirmeyi severler çok dikkatlilerdir .

Konu sahibini tebrik ederim, çok kibar.Şahsen ben böyle bir konuda eşin sıkılmıştır,kendine bak vs şeyler okusaydım banı yemiştim :)

Nefret ediyorum şu yorumlardan.Ne yani çok bakımlı,alımlı manken gibi kadınlar aldatılmıyor mu?

Zor bir durum ve bütün doğruları götürüyor malesef.Bence konuş bu defa son olsun de

Her erkek bakiyor. Sen dert etme. Ha yapiyor diye göz yumacak degilsin. Her gördügünde uyar. Biktirana kadar uyar.

öyle biri olsaydı benle evlenmezdi ki...
6yıldır tanıyor beni yani...öyle bir erkek olmadı o ! olsaydı belli ederdi bi şekilde
ya bence hayatına giren ilk kadınla evlenmesi hata...
vakti zamanında bunun sorun olucağını kestiremedik işte...
cinsel anlamda da ilktim...olmaz olaydım...
erkekliği yanlış anladıysa artık yıllar sonra bilemem...bunları onunla da konuştum
ama velakin bunu da kabul etmedi...

Suanki dert kadinin esinin neden disariya bakiyor olmasi. Bakim tabikide girer isin icine. Bakimlida aldatilabilir tabiki adam nefissizse aldatir. Olay her guzel gordugunde bakmasiymis zaten sikayet bunun uzerine ister istemez bakim aklina geliyor insanin

Valla bakmayan yok kimse kendini kandırmasın. Bazı kadınlar oluyor ben bile bakıyorum ki
Dikkat cekici guzellikte kadina/erkege istemsiz bakiliyodur illaki. Ama bazi insanlarda bakma olayi ciddi boyutta rahatsizlik vericidir. Sizin kadinlara bakmanizda bir sikinti yokki zaten.
Ama yaninizda esiniz/sevgiliniz varken gozleriniz fildir fildir donse. Eli yuzu duzgun adamlari suzseniz? Yaninizdaki erkek bundan rahatsiz olmaz mi?
Kaldi ki bana gore benim kiskanmamdan ziyade,esimin bunu ayip oldugu icin yapmamasi lazim.
Karsi tarafin farketmedigini varsayamayiz. Siz size bakan erkekleri,suzenleri farketmez misiniz?

Bütün konuyu yorumları nerdeyse okudum,okurkende düşündüm acaba benim eşim bakıyormu diye inanınki öle rahatsız edecek bişey bulamadım genelde tv de çıkanlar için yorum yapar belki size abes gelebilir ama bende her seferinde harama bakma derim ama kafamada takmam yani he bide şey diyorum tv de yapdığı yorumlar için seninde kızın var babası derim Susar hemen eminim içinden töbe ediyordur öle deyince Ben boşanmaya gidecek kadar ciddi olmadığı tarafındanım ama terbiye şart

Bu adamin fedakarliklari doluyken sizi neden fiziksel olarak aldatsin bunu anlayamiyorum. Kendine ×2 ozen gosterir aldatan adam. Esinizle konusun yada hayatinizi renklendirin gecen alti senedn sklmis olabilir. Biraz renk evin heryeri ve sizin icinde

yok gocunmam ben istediklerini söylesinler :):)
aslında ben yokken nasıl davranıyor diye merak ederdim...tahmin ettiğim gibi çıktı
görmüş oldum...

Can yakıcı birşey aslında
Güzel bir kadına kadınlar olarak bile bakarız ama sürekli bakmak gözü dısarda olmak baskalarına olan zaafına yenik düşmek
ama ıyısını sen bılırsın umarım mutlu olacagın seyler yasarsın

aldatıyor demiyorum..yani fiilen yok
ama işte göz çapkını mı desem...bi anlasam amacını...

Kac yasinda tanisip evlendiniz? Kusura bakmayin yazdiysaniz goremedim.

29 yasinda hayatina ilk giren kadin olmaniz sasirtici
Kadin bedeninin guzelligini ilk sizde gorduyse,neler kacirmisim o kadar sene diye dusunuyor olabilir
bana bunu söylesin yeter
ne beni hırpalasın ne kendini
sorduğumda bunu da kabul etmiyor...
adam hiçbişeyi kabullenmiyor ki
kendimden şüphe edicem artık...o kadar çıkmazdayım...

İlk mesajı okudum devamını okuyamayacağım. Boşanmayı değil tedavi ettirmeyi düşünmelisiniz. Bildiğim kadarıyla bazı hormonlar bu hali tetikliyor. Ondada ara sıra çok yükseliyordur. Eğer öyleyse konuşmakla çözemezsiniz, tedavi olması gerekir. yalnızca suçluluk duygusu artar konuşmakla. Gerçekten gözü dışarda olsa çoktan size kötü davranmaya başlardı. Çünkü arayan buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…