- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
eve geldi... Yüzüme Bakmadan,konuşmadan uzandı elma yiyor ...
sanıyor ki bu kez de yumuşiycam
triplere katlanamıyorum ya...
kızlar ilk defa içimden artık ona dair bişey gelmiyor ...ve içimde öfke kin de yok ...
öyle biri olsaydı benle evlenmezdi ki...Ne niyetlw baktigi hic onemli degil o gozle bakabildigine gore cirkini guzeli sac rengini ayirt edebildigine gore dikkatli gozle bakiyordur ve detaylarla tabi bence hic hos degil bu benim dusuncem herkes ayni bakmiyor olabilir konuya. Ama brncede disarda bulup sizde bulamadigi nedir? Artik mutlu olmadigini size hissettiren nedir? Kadinlik gorevlerinizi bakim,yemek,ilgi,alaka yapiyormusunuz? Birde bu kadar fedakarligi ozveriyi gosteren adam neden aldatmaya yonelsin? Aldatmaya yoneldiyse size bunlsri niye yapsin kendiyle ugrasmayi daha mantikli bulur bence??? Ya da sizin dediginizede takildim ben esiniz ise giderken siz neden uyuyorsunuz? Belki sirf buna bile takilmis olabilir. Bazi erkek camasir suyu kokan kadin sever (tertip duzen) bazi erkekte sabahlari ise ugurlanmak (ilgili,alakali, biran once eve gelmek isteyen bir adam) bilmem anlatabildim mi
Dikkat cekici guzellikte kadina/erkege istemsiz bakiliyodur illaki. Ama bazi insanlarda bakma olayi ciddi boyutta rahatsizlik vericidir. Sizin kadinlara bakmanizda bir sikinti yokki zaten.Valla bakmayan yok kimse kendini kandırmasın. Bazı kadınlar oluyor ben bile bakıyorum ki
Bu adamin fedakarliklari doluyken sizi neden fiziksel olarak aldatsin bunu anlayamiyorum. Kendine ×2 ozen gosterir aldatan adam. Esinizle konusun yada hayatinizi renklendirin gecen alti senedn sklmis olabilir. Biraz renk evin heryeri ve sizin icindeöyle biri olsaydı benle evlenmezdi ki...
6yıldır tanıyor beni yani...öyle bir erkek olmadı o ! olsaydı belli ederdi bi şekilde
ya bence hayatına giren ilk kadınla evlenmesi hata...
vakti zamanında bunun sorun olucağını kestiremedik işte...
cinsel anlamda da ilktim...olmaz olaydım...
erkekliği yanlış anladıysa artık yıllar sonra bilemem...bunları onunla da konuştum
ama velakin bunu da kabul etmedi...
yok gocunmam ben istediklerini söylesinler :):)Konu sahibini tebrik ederim, çok kibar.Şahsen ben böyle bir konuda eşin sıkılmıştır,kendine bak vs şeyler okusaydım banı yemiştim :)
Nefret ediyorum şu yorumlardan.Ne yani çok bakımlı,alımlı manken gibi kadınlar aldatılmıyor mu?
Zor bir durum ve bütün doğruları götürüyor malesef.Bence konuş bu defa son olsun de
aldatıyor demiyorum..yani fiilen yokBu adamin fedakarliklari doluyken sizi neden fiziksel olarak aldatsin bunu anlayamiyorum. Kendine ×2 ozen gosterir aldatan adam. Esinizle konusun yada hayatinizi renklendirin gecen alti senedn sklmis olabilir. Biraz renk evin heryeri ve sizin icinde
Kac yasinda tanisip evlendiniz? Kusura bakmayin yazdiysaniz goremedim.öyle biri olsaydı benle evlenmezdi ki...
6yıldır tanıyor beni yani...öyle bir erkek olmadı o ! olsaydı belli ederdi bi şekilde
ya bence hayatına giren ilk kadınla evlenmesi hata...
vakti zamanında bunun sorun olucağını kestiremedik işte...
cinsel anlamda da ilktim...olmaz olaydım...
erkekliği yanlış anladıysa artık yıllar sonra bilemem...bunları onunla da konuştum
ama velakin bunu da kabul etmedi...
ben 21 dim o 29duKac yasinda tanisip evlendiniz? Kusura bakmayin yazdiysaniz goremedim.
Kac yasinda tanisip evlendiniz? Kusura bakmayin yazdiysaniz goremedim.
29 yasinda hayatina ilk giren kadin olmaniz sasirticiben 21 dim o 29du
Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamınbildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...
çok kötü oldum ya ...
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf
bana bunu söylesin yeter29 yasinda hayatina ilk giren kadin olmaniz sasirtici
Kadin bedeninin guzelligini ilk sizde gorduyse,neler kacirmisim o kadar sene diye dusunuyor olabilir
Her şey bir yana da, rahatsız olduğunuzu bile bile devam etmesi ve üstüne bir de onun trip yapması bile bardağı taşırabilir.bilmem ..sabah mesaj yazdım işte
ilk sayfada...o yani...