- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Korkudan belli etmezzsen sadece gozlerini deil adamin baka taraflarinida oyarsin
Bende ilk kendime kizmistim ne vardida bu hale soktun kendini diye ego tavan ama bilinc dusunce uyku halinde aslinda bir dusunce ciddi ciddi esin anlicaktir yapti ysnlisin ne kadar yanlis oldugunuevet kendime de kızıyorum,ne diye özel kıldın adamı ki diyorum ? bildiğin etten kemikten erkek
bende hiç ummazdım..bilgeceBakmayan erkek yok demis millet ya. Ben hic gormedim benimkinin baktigini valla gozlerini oyarim
bende hiç ummazdım..bilgece
bunları yaşayacaksın deselerdi...
görebileceğimi tahmin etmedi bence çünkü yan yanaydık üçümüz...radarlarımı ciddiye almadı zaarBu olayda sen onun gözünü açmamışsın ki ..
Bunun çok özgürlükle alakası yok bence ama tavrın biraz yumuşak kalmış olabilir hani önceki mesajlarda demişsin arkadaşının kızına filan bakmış
Hiç mi tepkinden çekinmedi acaba yaa kör olmayasıca
Bu söylemler yüzünden paranoyak olup tepesine çökmesem benimkinin bari..Bakmayan erkek yok demis millet ya. Ben hic gormedim benimkinin baktigini valla gozlerini oyarim
Benim önümde bakmıyor çok şükür eminim, arkamdan da bakmıyordur ama bakarsa da ne yapabilirim, görmediğim için bilemem ama görürsem off o zaman bitti işteBu söylemler yüzünden paranoyak olup tepesine çökmesem benimkinin bari..
Benim önümde bakmıyor çok şükür eminim, arkamdan da bakmıyordur ama bakarsa da ne yapabilirim, görmediğim için bilemem ama görürsem off o zaman bitti işte
Ben de özellikle kızlara falan baktığına denk gelmedim. Gelmem de inşAllah ama gelirsem de kıyamet kopar herhalde.Benim önümde bakmıyor çok şükür eminim, arkamdan da bakmıyordur ama bakarsa da ne yapabilirim, görmediğim için bilemem ama görürsem off o zaman bitti işte
Sabah onu gördüğünüzden haberi var mı? Yoksa habersiz mi? Gün içinde bu konuyu dile getirdiğiniz halde mi böyle rahat?eve geldi... Yüzüme Bakmadan,konuşmadan uzandı elma yiyor ...
sanıyor ki bu kez de yumuşiycam
triplere katlanamıyorum ya...
kızlar ilk defa içimden artık ona dair bişey gelmiyor ...ve içimde öfke kin de yok ...
bilmem ..sabah mesaj yazdım işteSabah onu gördüğünüzden haberi var mı? Yoksa habersiz mi? Gün içinde bu konuyu dile getirdiğiniz halde mi böyle rahat?