of...

Ay bacımmm aynı dert bende de var tek fark sen evlisin ben sevgiliyim :KK70: Ay çocuk bi bakıyo hayır görüyorum baktığını yandan yandan yüzüne bakıyorum bi dönüyo göz göze geliyoruz diyorum ki ' Sen benim yanımdayken böyleysen tekken nasılsın düşünmek istemiyorum' diyorum hemen inkar ediyor. Allahtan fazla bakmıyor :KK70: Erkek milleti kuzum hepsi bakıyor bakmam diyen yalan söyler. Sırf bu yüzden boşanmayı falan düşünme yani. Göz yani biz bile bakıyoruz hatunlara:KK14::oops::KK55:

Sizden önce hic iliski yasamamis diye mi böyle oldu simdi bu adam?
Veya evlenmeden önce böyleydi siz mi fark edemediniz acaba?

Ne bitmek bilmez doymaz nefsleri var bu erkeklerin..
Kücücük cocuk gibi ya.
Sanirsin hayat cinsellikten kadinlardan kalcalardan vs ibaret..

Son durum normal....
yani konuyu açık açık söylemedim...
ama bir kaç kere laf çarptım o günle ilgili çıtı çıkmadı...
dün bir tane salaş kazak almış
içi görünuyor örgü delikli
içine birşey giycen dimi diyor?
giyim dimi ...seninkine aman bakmasınlar ama sen dışardakilerden gözünü alama emi dedim...
ateş püsküre püsküre ben bakmıyorum kimseye nasıl hayıflanıyor...

aman naparsa yapsın artık...benim işlerim yavaş yavaş hal oluyor...ona nasıl ve ne zaman konuşulucağını iyi biliyorum...

herşey bir yana inkar etmesi beni deli ediyor
yoksa kimin neresine bakarsa baksın...ona artık ben müdahale edecek değilim

Ay bacımmm aynı dert bende de var tek fark sen evlisin ben sevgiliyim :KK70: Ay çocuk bi bakıyo hayır görüyorum baktığını yandan yandan yüzüne bakıyorum bi dönüyo göz göze geliyoruz diyorum ki ' Sen benim yanımdayken böyleysen tekken nasılsın düşünmek istemiyorum' diyorum hemen inkar ediyor. Allahtan fazla bakmıyor :KK70: Erkek milleti kuzum hepsi bakıyor bakmam diyen yalan söyler. Sırf bu yüzden boşanmayı falan düşünme yani. Göz yani biz bile bakıyoruz hatunlara:KK14::oops::KK55:
vhalla allah sabır versin...
yani ben bunu baştan görseydim
çok farklı gelişirdi olaylar...
evlenince insanın daha zoruna gidiyor...
tabi ki bakılır ...ama süzülmez...
veya yan yan şapka altından
veya çaktırmadan bakılmaz ...
süzüm süzüm süzülmez....

vhalla allah sabır versin...
yani ben bunu baştan görseydim
çok farklı gelişirdi olaylar...
evlenince insanın daha zoruna gidiyor...
tabi ki bakılır ...ama süzülmez...
veya yan yan şapka altından
veya çaktırmadan bakılmaz ...
süzüm süzüm süzülmez....

bence bırakılmaz böyle bir eş seni sevdiği belli bazı insanda bakma huyu var ,maalesef benim kayınvalidemde bakar kim nederse desin bazen derim erkek olsan çok dayak yersin diye, elide değil işe böyle kaç kişi gördüm ,psikolağa mı götürsen

kadinlara bakiyor olmasi hic hos degil ama telinde bir kadinla mesajlasmasini bulmanizdan daha masum bence.egitilebilir duzelebilir:)

Walla canım benimki de öyleydi yani bakıp yorum yapan cinsten şimdi bende onla yorum yapıyorum artık eskisi pek yorumda yapmıyo ne bilim kötü düşünme inan bakmayan erkek yoktur

X