- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi Kova hatunu
Evet son durum nedir? Yok mu iç açıcı gelişmeler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vhalla allah sabır versin...Ay bacımmm aynı dert bende de var tek fark sen evlisin ben sevgiliyim Ay çocuk bi bakıyo hayır görüyorum baktığını yandan yandan yüzüne bakıyorum bi dönüyo göz göze geliyoruz diyorum ki ' Sen benim yanımdayken böyleysen tekken nasılsın düşünmek istemiyorum' diyorum hemen inkar ediyor. Allahtan fazla bakmıyor Erkek milleti kuzum hepsi bakıyor bakmam diyen yalan söyler. Sırf bu yüzden boşanmayı falan düşünme yani. Göz yani biz bile bakıyoruz hatunlara
vhalla allah sabır versin...Ay bacımmm aynı dert bende de var tek fark sen evlisin ben sevgiliyim Ay çocuk bi bakıyo hayır görüyorum baktığını yandan yandan yüzüne bakıyorum bi dönüyo göz göze geliyoruz diyorum ki ' Sen benim yanımdayken böyleysen tekken nasılsın düşünmek istemiyorum' diyorum hemen inkar ediyor. Allahtan fazla bakmıyor Erkek milleti kuzum hepsi bakıyor bakmam diyen yalan söyler. Sırf bu yüzden boşanmayı falan düşünme yani. Göz yani biz bile bakıyoruz hatunlara
sen mi yakaladın ?naptın ?kadinlara bakiyor olmasi hic hos degil ama telinde bir kadinla mesajlasmasini bulmanizdan daha masum bence.egitilebilir duzelebilir:)
sen mi yakaladın ?naptın ?
ben öyle elle tutulur şeyler bulsam zaten söze gerek duymam...