of...

Daha orta halli bişey yapsan
Tamam hemen kestir at ayrıl çok zor ve içinde bulunduğun durum buna el verişli değil ama başka bişey
Akıllanana kadar mesafe koy mesela
Canını acıt

Kör olmayasıca bak nasıl sinirlendim yine:mad:
şöyle söylim ...aylarca yüzüne bakmazsam o da bakmaz o kadar inat...bulunduğum durumdan güç alıyor...
yoksa trip vs hiç bir şekilde atmazdı normalde ..onda o cesaret yoktu yani,biliyordu tınlamayacağımı...ama şimdi durum başka free takılıyor trip konusunda
bu davranışı da zaten yazdım bi kenara
çok çirkin...nesse keser döner sap döner gün gelir hesap döner farkında değil....yazık...

Son düzenleme:
Canım cok alakasız bır sey yazacagım. Sen bir konu açmıştın kırmızı ruj videosundaki şarkıyı sormustun. O şarkı lili krausun Mozart piano concert cd sinden. Vienna senfoni orkestrasıyla birlikte olan. No 26, coronation. D major k 537. 13-14 dakikalık bir parça. Youtubeda yüzde yüz vardır

Canım cok alakasız bır sey yazacagım. Sen bir konu açmıştın kırmızı ruj videosundaki şarkıyı sormustun. O şarkı lili krausun Mozart piano concert cd sinden. Vienna senfoni orkestrasıyla birlikte olan. No 26, coronation. D major k 537. 13-14 dakikalık bir parça. Youtubeda yüzde yüz vardır
eminmisin canım ya...
youtube da baktım da değil sanki...
birde o videoda düzenlendi mi acaba...

Benim çok yakın bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı ve eşi de aynı senin eşin gibi çok anlayışlı, iyi bir eş vs idi ama bu huyu vardı. Konuştu olmadı, uyardı olmadı sonra süper bir çözüm buldu. Eşin tüm arkadaşlarını tanıyor mu? eğer tanımıyorsa sana da aynısını önerebilirim biz uzaktan izledik ve kesin çözüm oldu :)))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 73
Benim çok yakın bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı ve eşi de aynı senin eşin gibi çok anlayışlı, iyi bir eş vs idi ama bu huyu vardı. Konuştu olmadı, uyardı olmadı sonra süper bir çözüm buldu. Eşin tüm arkadaşlarını tanıyor mu? eğer tanımıyorsa sana da aynısını önerebilirim biz uzaktan izledik ve kesin çözüm oldu :)))

Neymiş çok merak ettim :)

Neymiş çok merak ettim :)
Arkadaşımın eşinin tanımadığı birinden yardım istedik. Kız süslendi püslendi onun bulunduğu ortama yolladık :) normalde hepimiz biri baktığında rahatsız olup başımızı çeviririz değil mi? adam tabi hatunu görünce süzmeye başladı kız da biraz sabretti sonra toplum içinde ne bakıyor sunuz? rahatsız oluyorum lütfen önünüze bakarmısınız dedi vs ve adam rezil oldu, özgüven yerlerde. Biz gülmekten yakalnıcaz diye zaten oradan nasıl kaçacağımızı şaşırdık. İnanır mısın tam bir hafta adam o olay yüzünden ruh gibi gezdi, rezil oldu çünkü ve özgüven yerlerde. Sonra gözlemledi arkadaşım. Korkusundan kafasını oynatamamış gittikleri yerlerde ve adam hatta tik geliştirmiş tesadüfen baktığı yönde biriyle göz göze geldiğinde hemen panikle ya uzaklaşıyormuş ya da başka yöne çeviriyomuş yüzünü hatta özür dilediği de oluyormuş :)))))))))))))) %100 etkili bir çözüm oldu

Arkadaşımın eşinin tanımadığı birinden yardım istedik. Kız süslendi püslendi onun bulunduğu ortama yolladık :) normalde hepimiz biri baktığında rahatsız olup başımızı çeviririz değil mi? adam tabi hatunu görünce süzmeye başladı kız da biraz sabretti sonra toplum içinde ne bakıyor sunuz? rahatsız oluyorum lütfen önünüze bakarmısınız dedi vs ve adam rezil oldu, özgüven yerlerde. Biz gülmekten yakalnıcaz diye zaten oradan nasıl kaçacağımızı şaşırdık. İnanır mısın tam bir hafta adam o olay yüzünden ruh gibi gezdi, rezil oldu çünkü ve özgüven yerlerde. Sonra gözlemledi arkadaşım. Korkusundan kafasını oynatamamış gittikleri yerlerde ve adam hatta tik geliştirmiş tesadüfen baktığı yönde biriyle göz göze geldiğinde hemen panikle ya uzaklaşıyormuş ya da başka yöne çeviriyomuş yüzünü hatta özür dilediği de oluyormuş :)))))))))))))) %100 etkili bir çözüm oldu

:KK70::KK70::KK70:Gece gece güldürdünüz.
Beter olsunlar hımm evet inş konu sahibinde de işe yarar.

:KK70::KK70::KK70:Gece gece güldürdünüz.
Beter olsunlar hımm evet inş konu sahibinde de işe yarar.
Burada püf nokta kalabalık ortam olması yani etkiyi arttırmak adına :KK70::KK70::KK70::KK70: biz avm'nin cafe bölümünü tercih ettik o gürültüde millet bakınca kınayan gözlerle adam kendine gelemedi tabi ve oradan apar topar kalkınca biz zaten kaçacak delik aradık yakalanmamak için. Gerçekten şunu anlamış oldu, sadece eşim değil demek ki baktığım insanlar da rahatsız olabiliyor :KK66: ama adam özgüven yerlerde gezdi uzun bir süre, e tabi eşine de anlatamadı böyle bir rezillik oldu diye haliyle içinde yaşadıkça tik geliştirdi. O kendine güvenen adam gitti dışarıda ezik bi tip geldi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Burada püf nokta kalabalık ortam olması yani etkiyi arttırmak adına :KK70::KK70::KK70::KK70: biz avm'nin cafe bölümünü tercih ettik o gürültüde millet bakınca kınayan gözlerle adam kendine gelemedi tabi ve oradan apar topar kalkınca biz zaten kaçacak delik aradık yakalanmamak için. Gerçekten şunu anlamış oldu, sadece eşim değil demek ki baktığım insanlar da rahatsız olabiliyor :KK66: ama adam özgüven yerlerde gezdi uzun bir süre, e tabi eşine de anlatamadı böyle bir rezillik oldu diye haliyle içinde yaşadıkça tik geliştirdi. O kendine güvenen adam gitti dışarıda ezik bi tip geldi :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70:
Çok gülerim buna ben daha. Çok iyi yapmışsınınız vallahi.
Bende birini buna benzer bir şekilde benzetmistim. :KK70:
Adam neye uğradığını şaşırmıştı. :KK66:

:KK70:
Çok gülerim buna ben daha. Çok iyi yapmışsınınız vallahi.
Bende birini buna benzer bir şekilde benzetmistim. :KK70:
Adam neye uğradığını şaşırmıştı. :KK66:
Kesinlikle hakediyolar ve gerçekten de etkili oldu. Hep eşi söylediğinde abartıyosun ya da inkar yoluna gidiyolar ama bunu yaşayınca toparlanamıyolar onu anladım :KK70::KK70::KK70: onlar bunu normal sanıyor ama normal olmadığını bir şekilde anlatmak lazım :KK70::KK70::KK70: çok tehlikeliyiz çoook :KK70::KK70:

Kesinlikle hakediyolar ve gerçekten de etkili oldu. Hep eşi söylediğinde abartıyosun ya da inkar yoluna gidiyolar ama bunu yaşayınca toparlanamıyolar onu anladım :KK70::KK70::KK70: onlar bunu normal sanıyor ama normal olmadığını bir şekilde anlatmak lazım :KK70::KK70::KK70: çok tehlikeliyiz çoook :KK70::KK70:

Aynen arkadaşım madem öyle işte böyle :KK70:
Boylarının ölçülerini alırlar :63:
Helal... :KK52:

Aynen arkadaşım madem öyle işte böyle :KK70:
Boylarının ölçülerini alırlar :63:
Helal... :KK52:
Öncesinde milyon kere konuştu bir işe yaramadı hatta benim aklım abaşka bir fikir gelmişti ama arkadaşımınki daha mantıklı geldi ve hiiiiç pişman değiliz :)) Ben de şunu önermiştim. Eşinin gideceği yerleri aşi bilir ve demiştim ki hani avm, cafe, restaurant gibi bi yere gideceğini öğrendiğin bir gün akşam eve geldiğinde trip at. nedenini sorduğunda sana defalarca başka kadınlara bakıyorum dediğinde hep inkar ettin bugün baktığın kadınlardan biri benim arkadaşım çıktı ve seni tanımış üzülerek aradı, yerin dibine girdim senin yüzünden. Ya bu laf yayılırsa benim ne duruma düşeceğimi düşünebiliyor musun vs de demiştim ama bu daha mantıklı geldi ama diğeri de alternatif olarak elimizdeydi hani biri tutmazsa biri tutar misali :KK70::KK70::KK70:

hiç gülceğim yoktu valla gözümde canlandı sanki herşey hahaha iyi olmuş ona yaa korksun valla korkmalılarda :KK53:

X