of...

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.715
Yazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamın bildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...

çok kötü oldum ya ...
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf

Eşinle oturup Güzelce konuşmalısınız. Belki bu huyundan vazgeçebilir. Seni seviyorsa ki seviyor çünkü o kadar şey yapiyormuş senin için. Sana değer veriyor belli. Ama sadece alışkanlığa dönüşmüş bir hareketi var onu da aşabilir diye düşünüyorum

Doğruları götürmemeli bu yanlış. Belki niyeti kötü değildir. Benim eşim de bakıyor ama eleştiriyor yani çirkin bir kadına da yaşlı bir kadına da hatta erkeklere de. Kızar eleştirir giyiniş tarzını saçını boyasını. Bazen şu dertli baksana der şunun yüzü gülüyor şunun bakışları çok acılı falan. Belki seninki de öyledir.

kızlar telden giriyorum..
alıntı tek tek yapamıyorum..
biz bu kavgaları 3 yıldır yapıyoruz kendi inkar ediyordu...lakıin sonra ele veriyordu kendini...mesela avm lere gittiğimizde süper mini lilere bakıp önce inkar ediyordu sonra da bi daha gitmehelim öyle sçma sapan yerler diyordu...bende saçma sapan sensin,milletşn orasına buraskna bakmak zorunda değilsin ...isteyen istediği gibi giynir derdim...kaldı ki bugün varlığımdN haberdar bile değildi...

Zor bi durum ne desem bilemedim. Evlilikte sadakat , sevgi ve saygi önemli olan üç unsur biliyorsunuz. Birinden biri olmazsa mutsuz olur insan. Demem o ki ben olsam eşimin sadakati ölcecek bir girişimde bulunurdum ki geleceği şimdiden kestirebileyim. Ama buna hazırsaniz yapın derim. Sonunda üzülmek de var mutlu olmak da..

Saf gibi ya biraz.Valla ne diyim gözleri kayıyor demek.Kusura bakma lütfen biraz kaba oldu ama.Konuşsan dinler mi ?

selam kovacım seni az çok biliyorum güçlü kadınsın lakin ben nereden bulucam böyle bir erkeği diye birşey yok bulunmaz hint kumaşı değil bunlar kimse sen değil ki bir daha bulamayasın ha ayrıca erkek denen bu tür bazen gözü dışarda olabiliyor gözünün dışarıda olmasından ziyade beğenilmek hoşuna gidiyordur sanmıyorum ki arayış içinde olsun o yüzden hemen velveleye verme derim kızın ona bakması beğenmesi hoşuna gidiyordur bu demek değildir ki gözü dışarıda ..şimdi gel gelelim çözümüne . bak şekerim madem bu adam beğenilmeyi seviyor ona bunu hissettir derim daha önce söylemediğin şeyleri söyle özel hissettir mesela

kimseyi eleştirmez o ...ne kötü nede iyi şekilde....

öylelerine ben de bakıyorum ne popo varmış be diyorum içinden erkek nasıl bakmasın ki

Mini eteklilere ben bile bakıyorum. Ne yani sen bakmıyor musun..
Ay ben bakmazsam çatlarım.. adamlara ne diyim

Göz kayar yani ne bileyim bunda her şeyi silip atacak bir şey yok. Mutlu değil ve arayışta diye onun yerine düşünmemelisin, biraz daha rahat olmaya çalış bence.

Evet arkadaslara katılıyorum bakmayan erkek çok azdır. Var mıdır acaba benim eşim bakmaz diyen ???

Belki otobüse bakıyordu ben bakarım çünkü engel olamam.
otobüs kızın olduğu taraftan gelmiyordu
ve kız gelene kadar o tarafa dönmüyordu başını...ne zaman kız geldi hareketlenme başladı....aslında bütün hayal kırıklığım şu: ben onu evlenmeden önce böyle bilmiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…