Odunlar ve sevgili eşleri...Anlatın,paylaşın,odun kardeşliği devam etsin:):):)

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
35
Eveeettt..Sevgili odun eşleri ihtiyaç dolayısıyla bize bir bölüm gerekti,açtık gitti...hadi bakalım devammm:KK52::KK52::KK52:

yuhhh dıyorum bu ne hacııııı öhüm öhümm topickin isim anası olarak butun odunlara ve zavallı bız eşlerine hayır bereket ve romantızm getirmesini diliyorum

benimki odun değil zorla odun yapaciğiniz adamı hee :KK1::KK1::KK1:

tam odun olup olmadığını anlayamadım kızlar...:))) pazartesi günü doğumgünümdü..cuma aksamı eşim geldi.. veee dediki hayatımm pazartesi bırlıkte yemekmı yıyelım arkadaslarla mı yıyelım...pasta yaptırtmıs gelmiş soyluoo..bende supriz yapsın istiomm...cok mu sey ıstıyorum....acaba yaptıklarına dua mı etsemm_???

tam odun olup olmadığını anlayamadım kızlar...:))) pazartesi günü doğumgünümdü..cuma aksamı eşim geldi.. veee dediki hayatımm pazartesi bırlıkte yemekmı yıyelım arkadaslarla mı yıyelım...pasta yaptırtmıs gelmiş soyluoo..bende supriz yapsın istiomm...cok mu sey ıstıyorum....acaba yaptıklarına dua mı etsemm_???

yarı odun dıyelım ona osaman

kısss gülllümmm burdan sızın dukkana bolca odun ağaç cıkacak bak ben bıtane konsol ısterımmm artk promasyonnnn

hoşgeldinn canımmmm

sen dua et yapmış benim ki hiiiiç hatırlamadı bilee:KK52::KK52:

benim sözlümde odunlukta emin adımlarla ilerlemekle birlikte bu konuda pek bir çabasıda bulunmamakta. gecenlerde elime bir yazı geçti çıktısını alıp ona verdim bu konuda ona yardımcı olduğum için teşekkür etti. haftaya perşembe doğum günüm bakalım ne yapıcak :KK61:

kısss gülllümmm burdan sızın dukkana bolca odun ağaç cıkacak bak ben bıtane konsol ısterımmm artk promasyonnnn

benimki odun değil zorla odun yapaciğiniz adamı hee :KK1::KK1::KK1:

yontulmuş olsada odun yine odundur yontulmuş odunlar itina ile eski haline getirilir felan dermişimm senin ki bu haliyle kalsınn odunlar odunluklarına yansın çok kafiyeli oldu bu yaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

X