- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
-
- Konu Sahibi justsmile2701
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?
ilk cümlede kalakaldım tanışmanın 29. ayı şerefine mi açıldı bu konumerhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?