- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- Konu Sahibi justsmile2701
Yaş kaç? En fazla 20dir sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
di mi yaaaa olur mu oyle sey 29. ay nasıl kutlanmaz yaa hayret bişeyyy29. ayini kutlamamissa buyuk ayip. tanismalarin en onemli donum noktasi bu 29. ay.
kutlanması gereken özel ve önemli günler :Nasıl ya? Ocağın 5 tanıştınız diyelim, her ayın 5'inde mi bunu kutluyorsunuz?
Nişan ve evlenmeyi de mi yine her ay aynı şekilde?
Yani. Boşanma sebebi bu29. ayini kutlamamissa buyuk ayip. tanismalarin en onemli donum noktasi bu 29. ay.
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?
Party forever desene, daimi bir şenlik kutlama halinde, tez zamanda birini bulmam lazım, çok kıskandım.kutlanması gereken özel ve önemli günler :
1-tanısma günü
2-isteme günü
3-nişan günü
4-nikah günü
5-düğün günü
6-hamile kaldıgım gün..
hepsini kutluyoruz oda bişeymi
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?
Yaw 29. Ayi kutlamak ya da hatirlamadigi icin trip atmak biraz sacma degil mi.
Tamam siz bu gibi garip yildonumlerine onem veriyor olabilirsiniz ama yapacak bir sey yok.yuklenmeyin adama. En buyuk derdiniz bu olsun insallah..
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi
Yaw 29. Ayi kutlamak ya da hatirlamadigi icin trip atmak biraz sacma degil mi.
Tamam siz bu gibi garip yildonumlerine onem veriyor olabilirsiniz ama yapacak bir sey yok.yuklenmeyin adama. En buyuk derdiniz bu olsun insallah..
arkadaşım saçma geliyorsa yorum yapmak zorunda değilsin. moralim bozuk diye şuraya bir şey yazdım. neden daha çok bozmaya çalışıyorsunuz kikardeş evlenmişsiniz, özel günleriniz değişiklik göstermiş.
mesela evlilik YILdönümü
tanışma YILdönümü
gibi
nişanı vs. unutunuz :)
bu ayın sonunda eşimle benim 10. tanışma Yıldönümümüz var. bunu kutluycaz, düşünsene her ay kutladığımızı 120. yi kutlamamız gerekirdi. çok saçma yani.
dalga geçecek başka bir şeyiniz yok galiba?konu sahibi nerde acaba bu yazılanları okuyunca kocasını opmeyemi gittiki
yoktu bu konu gelene kadardalga geçecek başka bir şeyiniz yok galiba?