Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHelal olsun, umarım çok daha güçlü hissedersin artık.
Siz aski sevgiyi iliskiyi yanlis anlamissiniz. Beyefendi sevgilisinden veya flortunden ayrilmis o aradada size yazivermis. Yani sizin gibi buyukk duygular beslemiyor oylesine birisiniz gormediginiz biri icin. Yil 2022kızlar sadece aklı başında düzgün uslupla yorum yazanlara cevap yazıcam. onun dışında kimseyle uğraşacak gerçekten hiç halim yok. içimi dökmek istedim. hepsi bu.
Ben böyle düşünmenize inanın çok sevindim. Aylardır hemen hemen tüm konularınıza hakimim. Gerçekten saplantıya dönüşmüş durumdaydı sizdeki durum. En azından normal olmadığının farkına vardınız. Bu büyük bir adım bence. Lütfen destek alın. Her şey biz insanlar için unutmayın.ve diğer tüm arkadaşlar da aynı şekilde hakaret olmasa da o gece ki tüm mesajlarım herkese karşı aşırı tepkili ve saldırgan olmuş. Kusura bakmayın. Düşündüm de bu kadar insan ağız birliğiyle aynı şeyi söylüyorsa biraz iyileşmeye ihtiyacım var. Gerçekten ilişkiler mevzusu artık benim açımdan ciddi bir çeki düzene sokulmalı ama yine de destek olmaya çalışan herkesi öpüyorum
Keşke hata yapsan gitsen dışarda gerçek bir şeyler yaşasantatlım ben ortada ilişki olmadığının farkındayım. benim düzgün usluptan kastım beni onaylayın anlamında değil. ama burada ego kasıp hayatlarında hiç hata yapmadan yaşıyormuş gibi hava takınıp ağzına geleni yazan tiplerden bahsettim.
yoksa eleştiriye ben aşırı açığım. zaten ben dört dörtlük bir şey yaşıyorum sizde beni onaylayın demiyorum ki.
yaşadığım neyse aynen a dan z ye yazmışım. öyle olsa kötü taraflarını gizler. adam iki ay sonra kapıma geldi yazardım.
öyle ya da böyle ben bu adamla iletişimime devam etmek istedim ve 2 ay sonra gelip bana yazıyor . ben sinirden çatlamayım da kim çatlasın .