Odun kocalar

ya iyide evlisiniz evlilik yıldönümü yeterli bu ne böyle
kocam bana bunu yapsa ne diyooon sen derim

ay dönümü mü? ay dönümünü okuyunca gerisini okuyamadım açıkçası konunun.tabi kişiye göre değişir.
biz yıl dönümün bile kutlamıyoruz ben istemiyorum açıkçası ondan
ama doğum günlerimiz atlamayız

Tanisma günü, ilk cikma günü, ilk el tutsma günü, ilk öpücük günü, ilk sevisme günü ......
Ben mi cok kabayim? cok abartili ve gereksiz buluyorum ...
evlilik yil dönümü yetmiyor mu?

Bide yil dönümü degil ay dönümü

benim en son doğum günümde kutlamayı bırak oğluş hasta oldu acile gittik eve gelip uyuduğuma şükrettim

Bizde ay dönümünde ay dönümümüz kutlu olsun deriz aklımıza gelirse öpüşürüz falan.
Gelmezse çok umursamıyorum çünkü 9 yıl oldu ama doğum günümü özellikle hiç unutmaz bide sevgili olduğumuz gün evlilik yıl dönümünden daha önemli bizim için onuda unutmaz işte

Haha kafam karıştı neyin aydonumunu kutluyosunuz evlilik tanışma hangisi))
Keşke Evliliklerde tek dert bu olsa.....

Allah evlilik yıldönümümüzü ve doğum günümü kutlamayı unutmayacak, ihmal etmeyecek bir eş nasip etsin de bana, ayları unutsa da olur.

29. Ay mi?cok itici hele ki evlenip barklanmisken.bir dogum gunu, bir evlilik yil donumu bitti gitti, misss

Sanırım bu konulardada ben odunum. yani hemcinslerime bakınca en azından öyleymişim gibi geliyor
sevgiliyken bile ne doğum günü ne yıl dönümü ne ay dönümü kutlamazdık. zaman zaman durduk yerde pat diye hediyeler alır süprizler yapar o da bana yeterde artar zaten. ben niyeyse böle gün kutlamalarını sevmiyorum yaaa. kocamda sevmiyor Allahtan. hususi illaaaki kutlucam havasında hiç olmadık. bide ben her romantikliği erkekten bekleyen biri değilim. onlar hep düz mantık, biz kadınlar romantik duygusalız. o yüzden romantik süprizleride hep ben yaparım hiçde ondan beklemem. oda çok sevinir mutlu olur mesela yaptıklarıma, o gülüşüde bana yeter karşılık olarak.
Memnunuz yani böle biz, tavsiye ederim.

Demek ki bende odunum ( ben sevmem her ay böyle bi tören )
1.ayı bile kutlamadım
Yıl dönümlerini zor kutluyorum

Bi kere hatta eşimin doğum gününü unutmuştum ( unutmasam iyiydi, ay kutlamasından daha mühim )
İş güç hayat telaşı insana doğum günün bile unutturabilir, sen 29.ay diyosun cicim ayı da değil yani

Bence mutlu bi evliliğin varsa ( ki bence var yoksa 29.ayı kutlamadı diye adama trip atmazsın daha geçerli sebeplerin olur ) boşver ay gün kutlamalarını filan, seviyosan sen kutla ondan bekleme ille de .

Ne biliyim ben kocana hak verdim, bende odunum demek ki

Tanışmanızın 29.ayı demişsin

Nişanı da her ay ayrı ayrı mı kutluyosunuz ?
Kına es geçilse yine düğün var bide
Ayda 3 kutlama mı yani ? Tanışma + nişan + düğün

29 ay mı? 12-24-26 değil di mi? Çıkmaya başlayınca ilk 1 yıla kadar ay dönümü kutlayan gördüm de evlenince nişanın, tanışmanın aydönümünü duymadım. Bence çok abartılı, ne olmuş 1 ay daha geçmişse. Yıldönümü biraz daha spesifik ama ben aydönümünü kutlamamayı odunluk olarak görmüyorum. Kendi aşırı duygusallığınıza dayanarak hayal kuruyor, o gerçekleştirmeyince hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bence beklentinizi düşürün ve biraz dah astandartlaştırın kendinizi. Yıldönümü, doğum günü kutlamayan kocalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…