• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine :halay:

Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.:KK15:

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. :KK74:

Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık :KK37:
Gule Gule kullan yasminim:KK36:misil misil uyu icinde:confused:
Senin hediyen iade edilip tekrar geldi benimki daha kargoya bilem verilmemis:olamaz:oyy sanssiz basim:KK35:

Gule Gule kullan yasminim:KK36:misil misil uyu icinde:confused:
Senin hediyen iade edilip tekrar geldi benimki daha kargoya bilem verilmemis:olamaz:oyy sanssiz basim:KK35:
Teşekkür ediyorum canım benim ❤️:KK15:

Daha erken, ay ortasında oluyor genelde yollamalar :KK53:

Evet cikmis nevo:rolleyes:ben de dun ogrendim kardesimden:olamaz:kargo sirketinden mesaj gelince diger kargolarimiz sanmis annemin dogum gunu icin aldiklarimiz:olamaz:yurtici kargo deyince ben anladim tabe:rolleyes:
Hadi hayırlı olsun gelince haber veririsin:)

Ben geldiiiiim:rolleyes:eli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim:rolleyes:hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle:-)ayy cok mutlu oldum ya :KK36:darisi diger arkadaslarimin da basina:KK36:
Cok tesekkur ederim Kazen Kazen @Lisabella Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. :KK36::KK36:cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket:KK36::KK36:
IMG_20190213_203034.jpg
IMG-20190212-WA0048.jpg
IMG-20190213-WA0061.jpg

Back