- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Cok tesekkur ederim deynebim darisi basina insallahKonuyu siyah renk görünce hangi okunmamış mesajlar var diye girdim ,unutmuşum senin hediyene bakmaya
Güzel günlerde kullan canım hediyeni,çok güzel ikisi de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim deynebim darisi basina insallahKonuyu siyah renk görünce hangi okunmamış mesajlar var diye girdim ,unutmuşum senin hediyene bakmaya
Güzel günlerde kullan canım hediyeni,çok güzel ikisi de.
Canım güle güle kullan o kadar beğendim kiiiiiCok tesekkur ederim deynebim darisi basina insallah
Tesekkur ederim balim daha guzelleri senin olsun insallahCanım güle güle kullan o kadar beğendim kiiiii
Ay saol canım benim tekrar katılıyorum şerbetli tatlılaraTesekkur ederim balim daha guzelleri senin olsun insallah
Hadi insallah cabuk tut elini az kaldiAy saol canım benim tekrar katılıyorum şerbetli tatlılara
O iş bende son dakika golü olacak aramızda kalsınHadi insallah cabuk tut elini az kaldi
Tamam aramizdaO iş bende son dakika golü olacak aramızda kalsın
Hediyen cok guzelmis canim gule gule kullantam da bu gun aklimdan geciyodunEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Güle güle kullan canımHayırlı olsunEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Bende çok beğendim gerçekten çok güzel bir hismiş bu ya ağzım kulaklarımdaHediyen cok guzelmis canim gule gule kullantam da bu gun aklimdan geciyodun
çok sağol canım benimGüle güle kullan canım bayıldım hediyene
Sağol ablacım çok teşekkür ederimGüle güle kullan canımHayırlı olsun
güle güle pisir yemeklerini cnm cok guzelmis darisi basimaaEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Çok güzel, güle güle kullan canımEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Güle güle kullan canım bol bereketli yemekler olsun içinde :))Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Güle güle kullan canım hayırlı olsun çok beğendimEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Hediyen coook güzelmiş güle güle kullan canım ❤ ❤Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Ayy canım bayıldım hediyeneEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤
Canım güle güle kullan çok güzel maşallah tencereniz hep kaynasin insallahEki Görüntüle 2250738 Öncelikle K Kazen abi isabel yenge Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız❤❤❤