- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Güle güle kullan bacımTeşekkür ediyorum canım benim
Fazla mal göz çıkarmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullan bacımTeşekkür ediyorum canım benim
Fazla mal göz çıkarmaz
Sağolasın canım benimGüle güle kullan bacım
Teşekkür ediyorum ablacımyasminsay hediyelerin çok güzel,güle güle iyi günlerinde kullan canım benim..
İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri için Nevreste isabel ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağım Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Hayirli olsun:)) guzel guzel yemekler yap insallah:))İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Teşekkür ediyorum canım benimTekrar tebrikler canım.İyi günlerde,ağız tadıyla kullan inşallah..
Teşekkür ediyorum tontrimHayirli olsun:)) guzel guzel yemekler yap insallah:))
Yaaa hic kiskanmadiiimİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Teşekkür ediyorum ablacım
Yaaa hic kiskanmadiiim
Saka bi yana gule gule kullan canim cok guzel
Teşekkür ediyorum canlarRica ederim canısı,ağız tadıyla kullan güzel yemekler yap onlarla
Teşekkür ediyorum canlar
İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Çok teşekkür ediyorumGüzel günlerde bereketi , lezzeti bol yemekler pişirin . Çok beğendim hediyenizi
Güle güle kullan canım çok güzel hediyelerinİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Sağolasın AslımGüle güle kullan canım çok güzel hediyelerin
Hediyelerine bayıldım ,güle güle kullan canımİstersen benim hediyelerle değiş tokuş edelimİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Buradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim yasminsay güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibiİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Sağolasın canım benimBuradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim yasminsay güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi
Olsun bu sefer baga bi dahakine sana artikin kuzuBuradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim yasminsay güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi