• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz :halay:

Hediyelerim geldiiii:halay:

Bu güzel seçimleri için Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum :KK68:

Özenle kullanacağım :KK8:Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Buradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım :KK45: ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim :KK47: yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi

Buradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım :KK45: ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim :KK47: yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi
Olsun bu sefer baga bi dahakine sana artikin kuzu:KK45:

Back