Popüler Konu Ödüller

İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz :halay:

Hediyelerim geldiiii:halay:

Bu güzel seçimleri için Nevreste Nevreste isabel isabel ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum :KK68:

Özenle kullanacağım :KK8:Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Buradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay yasminsay a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım :KK45: ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim :KK47: yasminsay yasminsay güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi

Buradan yetkililere sesleniyorum... karnım burnumda börekler yaptım yasminsay yasminsay a gelen tabaklardan istiyorum tencereler çok güzel ama daha yeni aldım bi takım :KK45: ben o tabaklardan kazanana kadar yarışmaya katılmaya devam edeceğim :KK47: yasminsay yasminsay güle güle kullan bacım hediyelerini yine çok şık ve güzel hediye gelmiş her zamanki gibi
Sağolasın canım benim :KK15:❤️

Olsun bu sefer baga bi dahakine sana artikin kuzu:KK45:

X