- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel günlerde, keyifle kullan canım benim
Tesekkur ederim kizlarGüzel hediyelerinizi iyi günlerde sağlıklakullabın
Güle güle kullan canım hediyeler tam senlik desenler filan çok hoşBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Cok tesekkur ederim @Kazen isabel Nevreste cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
Cok tesekkur ederim canimevet ya bayildim tam yazlik desenlerGüle güle kullan canım hediyeler tam senlik desenler filan çok hoş
Ben geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Cok tesekkur ederim @Kazen isabel Nevreste cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket
Çok güzeller canım, güle güle güzel günlerde kullanBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Tesekkur ederim canimTekrar tebrikler canım. İyi günlerde keyifle kullan..
.Çok güzeller canım, güle güle güzel günlerde kullan
Ben geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Hediyelerin çok güzel, güle güle kullan canımBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Çok güzel ya güle güle kullan
Çok beğendim
vayy güle güle kullan canım çok güzeller
Cok cok tesekkur ederim kizlarHediyelerin çok güzel, güle güle kullan canım
Yeni görüyorumBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Sagolasin gardasimdarisi basinaYeni görüyorum
hediyelerin çok güzeller gardaşım hayırlı olsun güle güle kullan inşaAllah
Ayyy çok şık ikiside bayıldım güzel günlerde kullanBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum isabel ve Nevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Sağolasın canım benimGüzel günlerde kullan Canım
Bayıldım
Ayyy çok şık ikiside bayıldım güzel günlerde kullan
Güle güle kullan Canım
Şahane
Tesekkur ederim kizlarBirTutamMutluluk20 Güzel günlerde kullan canım hediyelerini
Konuyu siyah renk görünce hangi okunmamış mesajlar var diye girdim ,unutmuşum senin hediyene bakmayaBen geldiiiiimeli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldimhemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimleayy cok mutlu oldum ya darisi diger arkadaslarimin da basina