- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Tamam canım paslaşalım böyle diğer kızlar duymasın aramızda kalsınOlsun bu sefer baga bi dahakine sana artikin kuzu
Teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum
Supermis Ağız tadıyla kullan canımİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri içinNevreste isabel ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağımEki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Oğğg@Kazen veisabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Hayatımda beni önemsiyen birilerinin olması çok güzel.Çok mutlu oldum.Yeni yıl size sağlık,huzur,mutluluk ve güzellikler getirsin inşaallah
Eki Görüntüle 2222271 Eki Görüntüle 2222272
@Kazen veisabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Eki Görüntüle 2222236 Eki Görüntüle 2222237
Sağolasın canım benim, fakat hediyemi geri yollamak durumunda kaldım. Ve iadesi yapıldı.Supermis Ağız tadıyla kullan canım
Yaaa nie iade oldu sorumlu mu ciktiSağolasın canım benim, fakat hediyemi geri yollamak durumunda kaldım. Ve iadesi yapıldı.
Başka hediye alınmış sanırım, mesajı geldi. Artık elime ulaşınca, fotoğraflayıp paylaşacağım
Evet canım, bir tanesi yamuk geldi. Lisabella ve Nevreste değişelim dediler.Yaaa nie iade oldu sorumlu mu cikti
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorumisabel ve Nevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Teşekkür ediyorum canım benim, hem deseni, hemde renkleri çok kibar. Aynı benGüle güle kullan canım
Teşekkür ediyorum canım benimmikemmeeell iyi gunlerde kullan cnm
Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Teşekkür ediyorum canımTekrardan iyi günlerde keyifle kullanmanızı dileriz canım.
Hazır önümüz sevgililer günü iken aşk dolu bir seçim olsun istedim...
Güle güle kullan canım çok çok güzel hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Çok güzeller canım, pamuk şekeri gibi pembişEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Teşekkür ediyorum canım benimGüle güle kullan canım çok çok güzel hayırlı olsun :)
Teşekkür ediyorum canım benimÇok güzeller canım, pamuk şekeri gibi pembiş
Mutlu günlerde kullan
Teşekkür ediyorum