- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Hediyem geldiiii
O kadar mutluyum ki kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum...
Başta K Kazen ve @Lisabella 'ya bu güzel hediyelerinden ve ince zevklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim.
AyrıcaNevreste ablama her şey için çoook teşekkür ediyorum, iyi ki varsın güzel ablacığım
Ve tabii ki bana oy veren herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum
Hediyeme nasıl kıyıp da kullanacağım bilmiyorum ama aşık oldum vintage havalı bu katlı kurabiye tabağıma ve fanuslu pasta standıma 
Eki Görüntüle 2123764
Çok çok teşekkür ederimBen burdayım diyor çok güzel hediyeniz . Sağlık günlerde , keyifli sohbetler eşliğinde kullanın hediyenizi .
İnşallah canım, çok teşekkür ederimCanım çok güzel hediyen mutlu günlerde hoş sofralarda kullanırsın inşallah
Banada geldi ne demek bunlar?napiyoruzki?Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Yemek yarışması katılıp 1. olan üyelerimize hediye veriyoruz.Bu konu hediye alan üyelerin hediyelerini paylaştığı bir konuBanada geldi ne demek bunlar?napiyoruzki?
Bende bishey kazandim ama bilmiyorum neYemek yarışması katılıp 1. olan üyelerimize hediye veriyoruz.Bu konu hediye alan üyelerin hediyelerini paylaştığı bir konu
Birşey kazanmadınız sadece oy verip yarışmacı arkadaşları destekledinizBende bishey kazandim ama bilmiyorum ne1 oy verildj yazildi ne yazildi analamadim nerden bakacagiz puanlarimiza?
Bende bishey kazandim ama bilmiyorum ne1 oy verildj yazildi ne yazildi analamadim nerden bakacagiz puanlarimiza?
AhahahahBirşey kazanmadınız sadece oy verip yarışmacı arkadaşları desteklediniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pinar-ile-sutlu-tatlilar-oylama.1060862/
Oo güle güle kullan canım süpermiş renkleri filan çok modernYaaa benimmm nasıl güzelll tatlıı minnoş bir hediyeemm varrr ...
Baaayyııllldddııımmmm o renklerrr nasıl güzel yaaa
Hem ben hem kedilerim hem eşimm ailecek baayıldıkk
Başta K Kazen ve @Lisabella ya bu zarif hediyeleri içinn çok teşekkür ederim
Daha sonra canımmmNevreste ’mm
Sana da çok teşekkür ederim desteklerin için
İşte hediyeeemmm
Eki Görüntüle 2137591
Bununla artık ne sunumlar yaparım Allaaaa
İşte buda benim minnakım oda bi kokladı yanı
Eki Görüntüle 2137592
Aynen canım çok teşekkür ederim darıısı başınaaOo güle güle kullan canım süpermiş renkleri filan çok modern
Hayırlı olsun canımYaaa benimmm nasıl güzelll tatlıı minnoş bir hediyeemm varrr ...
İşte hediyeeemmm
Eki Görüntüle 2137591
Eki Görüntüle 2137592
Canımmmm teşekkür ederimmHayırlı olsun canımİyi günlerde kullan
Ay harikaymış canım, benimkine benziyorYaaa benimmm nasıl güzelll tatlıı minnoş bir hediyeemm varrr ...
İşte hediyeeemmm
Eki Görüntüle 2137591
Eki Görüntüle 2137592
Amiinn canım teşekkür ederimmmAy harikaymış canım, benimkine benziyor
Güzel günlerde, neşeli sofralarda kullanın inşallah