Hayır yemek tarifleri bölümüne taşınıyor.Yemek yarışmasından sonra o haftanın yarışma konuları siliniyor mu?
Paketine geri koy ve sessizce uzaklaşEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Pasta yarışması ödülüm elime ulaştı. Zevkli seçimi için @isabel ’e ve K Kazen ileNevreste ’ye teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3152423
Çok iyi indirimler yapılmış.
Modern bir tarz patroncum
Çok iyi indirimler yapılmış.
Modern bir tarz patroncumama açıkçası ben zeugma serisi üçlü zenci kız modelini çok beğendim
Görseldeki ürün harici çoğunluğu güzel ürünler.
Modernada çok şıkModern bir tarz patroncumama açıkçası ben zeugma serisi üçlü zenci kız modelini çok beğendim
Abi bunlara sıra gelmiyorhee bende beğendim : ) ama alan yok işte :))))
Patroncum valla yok yaaa,napalım bakıp beğeniyoruz bizdehee bende beğendim : ) ama alan yok işte :))))
Artık her şeye sadece bakıyoruzPatroncum valla yok yaaa,napalım bakıp beğeniyoruz bizdeama fiyatlar inanılmaz
Ayy nevoşum çoğuna bayılmış olabilirimModernada çok şık
Yemek takımları şahaneAyy nevoşum çoğuna bayılmış olabilirimkadınlarım serisi dehşet
Keşke hepsi bizim olsaYemek takımları şahane
Bana bu hediyeyi gönderebilir mesela, diğerleri çok pahalıydı, uygun olsun dedimYemek takımları şahane
Benim kocam artık bakmama bile kızıyorKeşke hepsi bizim olsayalnız fiyatlar düşmüş nevos ben şok oldum gece gece tabak perileri geldi iyi mi ah patroncum yaktın bizi
Şu daha şıkBana bu hediyeyi gönderebilir mesela, diğerleri çok pahalıdır, uygun olsun dedimEki Görüntüle 3159669
Amaann nevos kizmayan mi var, onlar için yuvarlak yemek konulan birşey sonuçtaBenim kocam artık bakmama bile kızıyor
Vışş aney, ama uygun olsun dedim yaŞu daha şıkEki Görüntüle 3159670