- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Rica ederim ne demek ,iyi gnlerinde kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek ,iyi gnlerinde kullan
Bence varPeki bundan yöreselin haberi var mı ahsjsjjsj
Daha nolacaagggdiiiPeki bundan yöreselin haberi var mı ahsjsjjsj
Iyi günlerde kullan canım çok şıkEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Pasta yarışması ödülüm elime ulaştı. Zevkli seçimi için @isabel ’e ve @Kazen ile Nevreste ’ye teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3152423
Allaha çok şükür Darısı bana
Sen gitmisken tatlı pasta yapacakmışız
Piiiii yazıklağr olsunSen gitmisken tatlı pasta yapacakmışız
İyi günlerde kullan margicimmEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Pasta yarışması ödülüm elime ulaştı. Zevkli seçimi için @isabel ’e ve @Kazen ile Nevreste ’ye teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3152423
Güle güle kullan bebeyimEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Çok şıkkk tebrik ederim canım benim iyi günlerde kullanEylülleri oldum olası sevmişimdir.
Nevreste yemin ediyorum ödüm patladı , öldüler diye okudum tövbeler olsun .Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Biz ölsek bile adımız yaşar o kadar yer ettikNevreste yemin ediyorum ödüm patladı , öldüler diye okudum tövbeler olsun .
Bakar körlük işte .
Kız tövbe de dur daha torun sevcez anaaaaBiz ölsek bile adımız yaşar o kadar yer ettik
Amin canımKız tövbe de dur daha torun sevcez anaaaa
Katılmaya cesaret edebilirsem kazanırım bi gün inşallahBundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
İnşallahKatılmaya cesaret edebilirsem kazanırım bi gün inşallah