- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yok bana kıyamıyor alamıyor yaAmaann nevos kizmayan mi var, onlar için yuvarlak yemek konulan birşey sonuçta plastikte olsa farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bana kıyamıyor alamıyor yaAmaann nevos kizmayan mi var, onlar için yuvarlak yemek konulan birşey sonuçta plastikte olsa farketmez
Kocamıza link atacağız alacaklar ya iyisi olsun bariVışş aney, ama uygun olsun dedim ya
Wuuuuuuuu adam yaaaaYok bana kıyamıyor alamıyor ya
Plastikten su bile içesim gelmiyorAmaann nevos kizmayan mi var, onlar için yuvarlak yemek konulan birşey sonuçta plastikte olsa farketmez
Aynen bende kullanamıyorum.Plastikten su bile içesim gelmiyor
Haklısın nazom güzel porselenler varkenPlastikten su bile içesim gelmiyor
Geçimi biliyoruz Nevoş, pırlanta mı isyoruz sanki, ev için sonuçtaKocamıza link atacağız alacaklar ya iyisi olsun bari
Alsınlar değil miGeçimi biliyoruz Nevoş, pırlanta mı isyoruz sanki, ev için sonuçta
bende sade olanlari begendim ama digerleri de cok guzel
artik kagit bardak zebilligi yapmak bile istemiyorum piknik vs organizasyinlardaPlastikten su bile içesim gelmiyor
Düzenledim.
Oooooo çok kibar çok hoş, çok zarif aynı senin gibi hemsorellam ferah kahvelerin olsun inşallah güle güle kullan
Hayırlı olsun canım İyi günlerde kullan
Küçük bir kızımmmmmmm zararsızımmmmmmm zararsızımmmmmmmmHayırlı olsun canım İyi günlerde kullan
İlginç olan hediyeni biz göndereli çok oldu. Ama sen yaramaz bir kız olduğun için bize yeni gösterebiliyorsun değil mi
Belli oluyorBir daha ban alırsan döndüğünde fasulyeliğin biterKüçük bir kızımmmmmmm zararsızımmmmmmm zararsızımmmmmmmm
Gerçekten mi böyle bir şey mümkün olabilir mi ona göre bunu düşünebilirimBelli oluyorBir daha ban alırsan döndüğünde fasulyeliğin biter
Bence sen artık uslu olGerçekten mi böyle bir şey mümkün olabilir mi ona göre bunu düşünebilirim