- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Vallahi birde kirazlı kurabiye ile tam uyumlu oldugüzel günlerde kullan canım beniiimYaa perişkom bende aşırı mutlu oldum benim için yapılmış sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi birde kirazlı kurabiye ile tam uyumlu oldugüzel günlerde kullan canım beniiimYaa perişkom bende aşırı mutlu oldum benim için yapılmış sanki
Çoooook güzeller ,tam sana layık güle güle kullan kiraz çiçeğimKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımız isabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Canım kuzucum çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇoooook güzeller ,tam sana layık güle güle kullan kiraz çiçeğim
Yaaa tam senlik sosyalimmm iyi gunlerde yudumla kahveni gepKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum K Kazen , Sevgili eşi canımız isabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Canım merviskom çok teşekkür ederimYaaa tam senlik sosyalimmm iyi gunlerde yudumla kahveni gep
kirazım tam senlik güle güle kullan bebğimmmKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 3079348
Canım minnoşum çok teşekkür ederim, darısı Başına inşallahkirazım tam senlik güle güle kullan bebğimmm
Aaa ben bunu yeni görüyorum harika bir takım tam senlik güle güle kullan canimKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 3079348
Çok teşekkür ederim canım benim, bana özel en güzel fincanlari gönderdiler canimlar darısı ikinciye başına inşallah amanişimmAaa ben bunu yeni görüyorum harika bir takım tam senlik güle güle kullan canim
İyi günlerde kullan canım, çok şıkMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Bu güzel hediye için K Kazen isabel ve Nevreste sizlere teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3126496
Hediyen çok güzel ve cok kibar canimcim ne güzel hepimize fincan geldi ferah ve keyif kahvelerin olsun inşallah, güzel günlerde kullan amanitoşumMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
Çok beğendim. Güzel günlerde kullan inşallahMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
Teşekkür ederim canımİyi günlerde kullan canım, çok şık
Aynen canm ben alsam bu kadar olur sade ve şık tam benlik teşekkür ederim canımHediyen çok güzel ve cok kibar canimcim ne güzel hepimize fincan geldi ferah ve keyif kahvelerin olsun inşallah, güzel günlerde kullan amanitoşum
Teşekkür ederim canımÇok beğendim. Güzel günlerde kullan inşallah
İyi günlerde kullan amanitamMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
Harika bir takım iyi günlerinde güle güle kullan canımcım çok beğendim,afiyetle kahveler içilirartıkMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
Teşekkür ederim ablacimHarika bir takım iyi günlerinde güle güle kullan canımcım çok beğendim,afiyetle kahveler içilirartık
Canim orişim teşekkür ederimİyi günlerde kullan amanitam
Hayırlı olsun canım güle güle kullanMerhabalar kırmızı et yemekleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı çok çok beğendim
Eki Görüntüle 3126496
Rica ederim ne demek,iyi günlerde kullanTeşekkür ederim ablacim
Canim orişim teşekkür ederim