Sağlıkla ve ağız tadı ile tüketin Kukrişim, bende şimdi gördümİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese,Nevreste , K Kazen ,ve isabel e teşekkür ederim Eki Görüntüle 2880330
Teşekkür ederim canım benimSağlıkla ve ağız tadı ile tüketin Kukrişim, bende şimdi gördüm
Rica ederim aretimTeşekkür ederim aretim
Afiyet bal şeker olsun kukrişimİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese,Nevreste , K Kazen ,ve isabel e teşekkür ederim Eki Görüntüle 2880330
Teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun kukrişim
Güle güle kullan canım çok güzelİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2893955 Eki Görüntüle 2893956 Eki Görüntüle 2893957 Eki Görüntüle 2893959
Çok tatlı bunlar çok şık canımcimİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2893955 Eki Görüntüle 2893956 Eki Görüntüle 2893957 Eki Görüntüle 2893959
Güzel günlerde, sağlıkla kullan inşallah canım. Mutlu sofraların olsunİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Çok güzeller. Güzel günlerde kullan canım. Çok beğendimİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım benimGüle güle kullan canım çok güzel
Çok teşekkür ederim canım, sanki içimi okumuşlar, pudra tonlarını çok severim ,tam sevdiğim renklerde ve tarzda bir hediye seçmişlerÇok tatlı bunlar çok şık canımcimgüzel günlerde mutlu sofralarda allah kullanmayı nasip etsin inş darısı başıma bir gün
Kişiye özel gibi olması şahane bişey bebekimm ne mutlu sanaÇok teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canım, sanki içimi okumuşlar, pudra tonlarını çok severim ,tam sevdiğim renklerde ve tarzda bir hediye seçmişlerdarısı sana olsun inşallah kiraz güzelim
Güzel günlerde, sağlıkla kullan inşallah canım. Mutlu sofraların olsun
Çok teşekkür ederim canlarÇok güzeller. Güzel günlerde kullan canım. Çok beğendim
Ohooo dur bakalım, hemen karamsarlık yok, ben nisan 2020den beri katılıyorum anca kısmet oldu, umudunu kaybetmek yokKişiye özel gibi olması şahane bişey bebekimm ne mutlu sana
Ben umudumu kestim galiba artık
Ayyy çok guzelmis canim iyi günlerde güle güle kullanİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımAyyy çok guzelmis canim iyi günlerde güle güle kullan
Canım hayırlı olsunİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Çok şıkİyi günler herkesebörek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Her şey için tekrardan çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun
İyi günlerde güle güle kullan