Afiyetle tüketin kukrişim bereketli olsunİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese,Nevreste , @Kazen ,ve @isabel e teşekkür ederim Eki Görüntüle 2880330
Afiyetle yiyin inşallah canımİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese,Nevreste , @Kazen ,ve @isabel e teşekkür ederim Eki Görüntüle 2880330
Hiç önemli değil geleceğini biliyorduk nasılsa bugün de makbule geçti hatta gelmesi :)1 ayda iyi gelmiş :))) gecikme için kusura bakmayın lütfen
Teşekkür ederim canımAfiyetle yiyin inşallah canım
Teşekkür ediyorum canımAfiyetle tüketin kukrişim bereketli olsun❤
Artık inandı kazandığıma
Teşekkür ediyorum canımOooo afiyet olsun kukriskomsağlıkla tüketin inş
Sen beni ne sanıyorsunArtık inandı kazandığıma
Teşekkür ediyorum canım benimCanım hayırlı olsunAfiyet ile yersiniz inşaallah
Afiyetle yiyin 11lim,İyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy oyyy ağız tadı ile yiyin kuzucummmİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim canım benimOy oyyy ağız tadı ile yiyin kuzucummm
Afiyetle yiyin canımİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim aretimAfiyetle yiyin canım
Bende bunu simdi gormemİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim canımBende bunu simdi gormem
Afiyet le yiyin kukrim