- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Çok teşekkür ederim canımmÇok şık Seçene de masallah,kullanacak olana da,iyi günlerde kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımmÇok şık Seçene de masallah,kullanacak olana da,iyi günlerde kullan canım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canımm
Rica ederim öğretmenimHer şey için tekrardan çok teşekkür ederim canım
Tekrar tebrikler canım, iyi günlerde keyifle kullan..İyi günler herkese börek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2893955 Eki Görüntüle 2893956 Eki Görüntüle 2893957 Eki Görüntüle 2893959
Tekrardan çok teşekkür ederim, beğenmek ne kelime ,bayıldım, sanki çok yakından tanıdığınız birine hediye almışsınız gibi olmuş, bu renklere ve bu tarza bayılırım, çok teşekkürlerTekrar tebrikler canım, iyi günlerde keyifle kullan..
Beğenmene ayrıca çok sevindim
Güzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller ❤İyi günler herkese börek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2893955 Eki Görüntüle 2893956 Eki Görüntüle 2893957 Eki Görüntüle 2893959
Meltes bak burada ödüllerimizmutfak araç gereçleri en sevdiğim
Size özelden nasıl ulaşabilirim daha fazla bilgi almak içinMeltes bak burada ödüllerimiz
Çok teşekkür ederim EvvacımGüzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller ❤
Ben daha yeni goruyorum ay çok güzel cıvıl cıvıl bayıldım iyi günlerde kullan tatlım beniiim neşeli kahvaltılarınız olsunİyi günler herkese börek tarifleri yarışmasında paçanga böreği ile 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı bu güzel hediye için K Kazen ve isabel 'e çok ama çooook teşekkür ederim ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun inşallah ❤Ben daha yeni goruyorum ay çok güzel cıvıl cıvıl bayıldım iyi günlerde kullan tatlım beniiim neşeli kahvaltılarınız olsun
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güle güle kullan
Teşekkür ederim canım benimOhh be ilk ben gördüm biliyordum nevresim takımı olacağını çok kibar ,çok şık güle güle, iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş filizko
Fülüzüm çok şıkk güzel günlerde kullan inşallahYemek yarışmasinda kazandığım ödülüm geldi
Başta isabel ve K Kazen çok teşekkür ederim kesenize bereket
Daha sonra Nevreste çok teşekkürler seninde emeğine sağlık
Eki Görüntüle 2905323 Eki Görüntüle 2905324
Teşekkür ederim canımFülüzüm çok şıkk güzel günlerde kullan inşallah
Fülüzüm hayırlı olsun güzel günlerde kullanYemek yarışmasinda kazandığım ödülüm geldi
Güzel günlerde kullan canımYemek yarışmasinda kazandığım ödülüm geldi