Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyetle yiyin inşallah canımİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese, @Nevreste , @Kazen ,ve @isabel e teşekkür ederimEki Görüntüle 2880330
Hiç önemli değil geleceğini biliyorduk nasılsa bugün de makbule geçti hatta gelmesi :)1 ayda iyi gelmiş :))) gecikme için kusura bakmayın lütfen
Teşekkür ederim canımAfiyetle yiyin inşallah canım![]()
Teşekkür ediyorum canımAfiyetle tüketin kukrişim bereketli olsun❤
Artık inandı kazandığıma@Kukrim enişteye saygılar hürmetler![]()
Teşekkür ediyorum canımOooo afiyet olsun kukriskomsağlıkla tüketin inş
![]()
Sen beni ne sanıyorsunArtık inandı kazandığıma![]()
Teşekkür ediyorum canım benimCanım hayırlı olsunAfiyet ile yersiniz inşaallah
![]()
Afiyetle yiyin 11lim,İyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Oy veren herkese, @Nevreste , @Kazen ,ve @isabel e teşekkür ederimEki Görüntüle 2880330
Oy oyyy ağız tadı ile yiyin kuzucummmİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim canım benimOy oyyy ağız tadı ile yiyin kuzucummm![]()
Afiyetle yiyin canımİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim aretimAfiyetle yiyin canım![]()
Bende bunu simdi gormemİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.
Teşekkür ederim canımBende bunu simdi gormem
Afiyet le yiyin kukrim![]()
Sağlıkla ve ağız tadı ile tüketin Kukrişim, bende şimdi gördümİyi Akşamlar .Pınar Labneli Sütlü Tatlılar Yarışmasında kazandığım Pınar kolim elime ulaştı.