Popüler Konu Ödüller

Canım güle güle kullanHayırlı olsunMemnun olmana çok sevindim

Çok sevindim senin adına canım.
Ne kadan güzel takım ,keşke benim olsa
Allah içinde yaptığın yemekleri ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

Canım güle güle kullanHayırlı olsunMemnun olmana çok sevindim

Memnun olmam mi nevosum kız kardeşim vardı hediyeyi görür görmez onun telefonla kazen abiyi aradım , hayatımda aldigim en güzel hediye ve çok ihtiyacım olan birşeydi , ne kadar t2sekkur etsem az , su anda sadece ağlıyorum çok mutlu oldum çünkü ,

Canım benim hayatın bundan sonra hep böyle sürprizlerle ve güzelliklerle dolu olur inşaallah

Bu mübarek günde sevinç gözyaşları dökmene sebep olan yeni evli çiftimizden Allah razı olsun,Onların da muradını versin inşallah,duygulandırdın beni.

Ayyy hayırlı olsun cimcimem güzel güzel yemekler pişir içinde.Eşinle çocuklarınla mutlu mesut sofralarına vesile olsun hediyen.

Canım benim hayatın bundan sonra hep böyle sürprizlerle ve güzelliklerle dolu olur inşaallah
Aminnnn inssss

Bu mübarek günde sevinç gözyaşları dökmene sebep olan yeni evli çiftimizden Allah razı olsun,Onların da muradını versin inşallah,duygulandırdın beni.
Aminn her zaman dualarımda olacaklar , rabbim ne muradları versin

Ayyy hayırlı olsun cimcimem güzel güzel yemekler pişir içinde.Eşinle çocuklarınla mutlu mesut sofralarına vesile olsun hediyen.

Amin inş nun'um çok mutlu oldum çok

Bunlar nasıl mesajlar böyle , nasıl içten , samimi , duygu dolu yazılmış . Okurken bile çok mutlu oldum .

İyi günlerde , sağlıkla kullan güzel hediyelerini .

Cimcime sana herşey yakışır tatlim habibtem hayırlı olsun güle güle kullan çok yoğunum giremiyorum siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…