Hayırlı olsun canımHediyem bugün elime ulaştı...
Harika bi kek fanusu ve iki katlı servis tabağı.
Seçim şahane,bayıldım
K Kazen çok teşekkür ederim
Nevreste çok teşekkür ederim nevoşummm
Eki Görüntüle 1830031
Hayırlı olsun canımİyi günlerde kullan inşaallah
Canım güle güle kullanEki Görüntüle 1876023 Eki Görüntüle 1876025 Eki Görüntüle 1876026
Ne diyeceğimi , napacagimi şaşırmış durumdayım , o kadar mutlu oldum ki kelimelere anlatamıyorum , konuşamıyorum bilene hala şokunu atlatamadım. Çok mutlu oldum , kazen abiye ve eşine çok tesekkur ederim , çok mutlu ettiler beni.h bu durumdayım resmen , çok tesekkur ederim kk
K KazenNevreste deynepnaz aeben Y yasakhayal HAbibte E efecikim MELEKiim
EnHarbiKiz
Çok sevindim senin adına canımEki Görüntüle 1876023 Eki Görüntüle 1876025 Eki Görüntüle 1876026
Ne diyeceğimi , napacagimi şaşırmış durumdayım , o kadar mutlu oldum ki kelimelere anlatamıyorum , konuşamıyorum bilene hala şokunu atlatamadım. Çok mutlu oldum , kazen abiye ve eşine çok tesekkur ederim , çok mutlu ettiler beni.h bu durumdayım resmen , çok tesekkur ederim kk
K KazenNevreste deynepnaz aeben Y yasakhayal HAbibte E efecikim MELEKiim
EnHarbiKiz
Canım güle güle kullanHayırlı olsun Memnun olmana çok sevindim
Çok sevindim senin adına canım.
Ne kadan güzel takım ,keşke benim olsa
Allah içinde yaptığın yemekleri ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Canım benim hayatın bundan sonra hep böyle sürprizlerle ve güzelliklerle dolu olur inşaallahMemnun olmam mi nevosum kız kardeşim vardı hediyeyi görür görmez onun telefonla kazen abiyi aradım , hayatımda aldigim en güzel hediye ve çok ihtiyacım olan birşeydi , ne kadar t2sekkur etsem az , su anda sadece ağlıyorum çok mutlu oldum çünkü ,
Bu mübarek günde sevinç gözyaşları dökmene sebep olan yeni evli çiftimizden Allah razı olsun,Onların da muradını versin inşallah,duygulandırdın beni.Memnun olmam mi nevosum kız kardeşim vardı hediyeyi görür görmez onun telefonla kazen abiyi aradım , hayatımda aldigim en güzel hediye ve çok ihtiyacım olan birşeydi , ne kadar t2sekkur etsem az , su anda sadece ağlıyorum çok mutlu oldum çünkü ,
Amin inşaallahBu mübarek günde sevinç gözyaşları dökmene sebep olan yeni evli çiftimizden Allah razı olsun,Onların da muradını versin inşallah,duygulandırdın beni.
Ayyy hayırlı olsun cimcimemMemnun olmam mi nevosum kız kardeşim vardı hediyeyi görür görmez onun telefonla kazen abiyi aradım , hayatımda aldigim en güzel hediye ve çok ihtiyacım olan birşeydi , ne kadar t2sekkur etsem az , su anda sadece ağlıyorum çok mutlu oldum çünkü ,
Aminnnn inssssCanım benim hayatın bundan sonra hep böyle sürprizlerle ve güzelliklerle dolu olur inşaallah
Aminn her zaman dualarımda olacaklar , rabbim ne muradları versinBu mübarek günde sevinç gözyaşları dökmene sebep olan yeni evli çiftimizden Allah razı olsun,Onların da muradını versin inşallah,duygulandırdın beni.
Ayyy hayırlı olsun cimcimemgüzel güzel yemekler pişir içinde.Eşinle çocuklarınla mutlu mesut sofralarına vesile olsun hediyen.
Aboov hemide karaca yakışır vallah
Harikaymış canım,Güle güle,huzurla ,sağlıkla,mutlulukla kullan inshRenklerine bayildim bende
Eki Görüntüle 1876023 Eki Görüntüle 1876025 Eki Görüntüle 1876026
Bunlar nasıl mesajlar böyle , nasıl içten , samimi , duygu dolu yazılmış . Okurken bile çok mutlu oldum .Memnun olmam mi nevosum kız kardeşim vardı hediyeyi görür görmez onun telefonla kazen abiyi aradım , hayatımda aldigim en güzel hediye ve çok ihtiyacım olan birşeydi , ne kadar t2sekkur etsem az , su anda sadece ağlıyorum çok mutlu oldum çünkü ,
Güle güle kullanalım nailem , hediyelerimiz bile aynıEki Görüntüle 1884104 Eki Görüntüle 1884105 Eki Görüntüle 1884106
Ne desem, ne yazsam bilemedim. Çok fazla sözcüğüm yok duygularımı dile getirecek. Sadece diyebileceğim tek şey kendimi çok özel hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim
K KazenKakao ve Ben Nevreste aeben