- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Eki Görüntüle 1746945 Eki Görüntüle 1746946
Hediyem geldi. Kahve tonlarını çok severim. Bu zevkli seçim için kazen'e, bizimle uğraştığı için de margarikotin'e teşekkür ederim. :)
Çok güzel bir takımhediyemm geldiii harika bir yemek takımı karacadan K Kazen teşekkürler kesene bereket
Nevreste emeklerine sağlık..muhteşem bir takım.. renk şahane iş yerime geldi arkadaşlarla bu şekil yapıp resimlerini çektik..
Eki Görüntüle 1752060
evet canım çok güzel teşekkür ederim yaparım güzel sunumlar (inşallah)Çok güzel bir takımGüle güle,sağlıklı günlerde kullan inşaallah
Bize güzel sunumlar yaparsın
Rengine bayildimhediyemm geldiii harika bir yemek takımı karacadan K Kazen teşekkürler kesene bereket
Nevreste emeklerine sağlık..muhteşem bir takım.. renk şahane iş yerime geldi arkadaşlarla bu şekil yapıp resimlerini çektik..
Eki Görüntüle 1752060
sağol canım evet rengi çok güzell patron her zamanki gibi zevkli seçimler yapmış... yahu yapmış diyoruzda acaba patronmu seçiyor. bize gelen hediyeleri..Rengine bayildim
İyi günlerde kullan kakao bunlarla güzel sunumlar yapacağına eminim
Merhabayarışmaları nereden takip ediyoruz ?
çok şık güle güle kullan.Hediyem bugün ulaştı. Çok tatlı bir nevresim takımı geldi. Çok beğendim. :)
Teşekkür ederim.
K Kazen @Margarikotin
Eki Görüntüle 1776851 Eki Görüntüle 1776852 Eki Görüntüle 1776853
Güle güle kullan canım çok şık,çok beğendim...Hediyem bugün ulaştı. Çok tatlı bir nevresim takımı geldi. Çok beğendim. :)
Teşekkür ederim.
K Kazen @Margarikotin
Eki Görüntüle 1776851 Eki Görüntüle 1776852 Eki Görüntüle 1776853
Sağol canım, ben kıyafet yarışmalarında birinci oldum, yemekte olamadı.çok şık güle güle kullan.
Hangi tarifle kazanmıştın merak ettim bir bakayım.
link versene bir bakayımSağol canım, ben kıyafet yarışmalarında birinci oldum, yemekte olamadı.
çok şık güle güle kullan.
Hangi tarifle kazanmıştın merak ettim bir bakayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-topigi-bot-cizme-canta-kombinleri.898551/ :))link versene bir bakayım
8 nolu konbin yani.
Seni de hiç görmedim yarışmada asmu.
Seni de hiç görmedim yarışmada asmu.
hiç katılmadım ki yarışmaya:) hep istedim ama fırsatım olmadı herhalde. yeri gelmişken senide çok merak ediyorum(yüz ve fizik olarak :) )
canım benim. mekanı cennet olsun tekrarnasıl tahmin ediyorsun peki?
Ben de seni çok merak ediyorum.
Özellikle babamı kaybettiğim zaman yaptığımız paylaşımlar benim için çok özeldi.